Groningen verandert 2: Oude en nieuwe stadsgezichten

Groningen verandert 2: Oude en nieuwe stadsgezichten - Henk Tiggelaar | Warmolth.org

... meer aan de eisen van deze tijd voldoen gaan op de schop ... Groningen verandert 2 Oude en nieuwe stadsgezichten - Henk ... ... .Henk Tiggelaar legde de veranderingen van de afgelopen vijfendertig jaar zowel in de binnenstad als in de omliggende stadswijken op foto vast. Hij fotografeerde op cruciale momenten de open plekken en de locaties ... In vijftig jaar heeft Winschoten een ander aanzien gekregen. Veel plekken, vooral in het stadscentrum, zijn bijna onherkenbaar veranderd. In Winschoten verandert laten de samenstellers Robert J ... Groningen verandert -oude en nieuwe stadsgezichten ... ... . In Winschoten verandert laten de samenstellers Robert Jalink en Bert Smit dat in één oogopslag zien, aan de hand van ruim vijftig unieke oude kleurenfoto's en nieuwe foto's vanaf hetzelfde standpunt genomen. Op zoek naar artikelen van Henk Tiggelaar? Artikelen van Henk Tiggelaar koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Groningen verandert | ISBN 9789056154370 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Groningen verandert oude en nieuwe stadsgezichten. Prijs: € 27,50: Levertijd: 1-2 werkdagen Actie: Geen verzendkosten! Oude en nieuwe stadsgezichten. 17 januari 2020 Michel. Voordat ik Veendammerman werd was ik op zoek naar een huis in Groningen. Dat was toen al, rond 2005, een lastige klus. ... Ik kwam het boek 'Groningen verandert' tegen, dat foto's van Henk Tiggelaar bevat. De stad Groningen verandert voortdurend. Oude gebouwen worden vervangen door nieuwe en plekken die qua inrichting niet meer aan de eisen van deze tijd voldoen gaan op de schop. Henk Tiggelaar legde de veranderingen van de afgelopen vijfendertig jaar zowel in de binnenstad als in de omliggende stadswijken op foto vast. Hij fotografeerde op cruciale momenten de open plekken en de locaties waar ... De stad Groningen verandert voortdurend. Oude gebouwen worden vervangen door nieuwe en plekken die qua inrichting niet meer aan de eisen van deze tijd voldoen gaan op de schop. Henk Tiggelaar legde de veranderingen van de afgelopen vijfendertig jaar zowel in de binnenstad als in de omliggende stadswijken op foto vast. Hij fotografeerde op cruciale momenten de open plekken en de locaties waar ... Schoonheten en de Bentincks bij geschiedenisboek-kopen.nl. ... Winschoten verandert oude en nieuwe stadsgezichten. Bert Smit, Robert Jalink. Prijs: € 16,95: Groningen verandert 2 Oude en n...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Tiggelaar
DIMENSIE
3,28 MB
BESTANDSNAAM
Groningen verandert 2: Oude en nieuwe stadsgezichten.pdf

OMSCHRIJVING

Na het grote succes van Groningen verandert deel 1, is er nu het tweede deel met nog meer oude en nieuwe stadsgezichten.De stad Groningen is in de afgelopen decennia op veel plekken veranderd. Oude panden, soms in erbarmelijke staat, moesten in de jaren zeventig en tachtig het veld ruimen voor nieuwbouw. Soms ging het om kleine ingrepen, maar soms veranderde ook het gehele aangezicht van de stad hiermee. Henk Tiggelaar, medewerker van RO/EZ in Groningen, legde al deze veranderingen vast. Zo is in één oogopslag duidelijk te zien hoe straten en pleinen veranderden.

Wil je het boek lezen?Groningen verandert 2: Oude en nieuwe stadsgezichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Tiggelaar. Lezen Groningen verandert 2: Oude en nieuwe stadsgezichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN