Nevelen Van Avalon

Nevelen Van Avalon - Marion Zimmer Bradley | Warmolth.org

...immer Bradley.In deze veelgeprezen bestseller hervertelt zij de verhalen over koning Arthur vanuit het gezichtspunt van de vrouwelijke personages ... Arthurlegende: de Nevelen van Avalon | Hobby en Overige ... ... .. Het boek draait om het leven van Morgaine, de oudere halfzus van Arthur.Zij is priesteres van het oude, matriarchale, Keltische geloof, waarin een godin wordt vereerd. Bestel Nevelen van Avalon van Marion Zimmer Zimmer Bradley. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Nevelen van Avalon, wanneer je eenmaal ermee begint wil je de hele serie lezen. Ik wens je vele uren leesplezier. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd ... bol.com | Nevelen Van Avalon, Marion Zimmer Bradley ... ... . Ik wens je vele uren leesplezier. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Reactie. Naam * E-mail * Website. Regelmatig faciliteer ik een bijzondere Healing & Blessing met de Priesteressen van Avalon.. Avalon is een mystiek eiland omgeven door nevelen. De enige manier om daar te komen is via het lichtlichaam of via magie voor hen die door de sluiers heen kunnen kijken. Op deze bijzondere plek, die in nevelen is gehuld, zijn veel tempels, waar rituelen van healing plaatsvinden. Marion Bradley heeft zich in Nevelen van Avalon laten inspireren door de vrouwen die in Arthurs wereld leefden, en zij vertelt dit legendarische verhaal voor het eerst vanuit hun standpunt.Nevelen van Avalon beschrijft niet alleen de wereld van koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel, maar ook de magische wereld van Avalon: het mysterieuze eiland dat alleen zichtbaar is voor hen die ... Zo begint Nevelen van Avalon, de betoverende hervertelling van de beroemde legende van koning Arthur, beschreven vanuit het perspectief van de vrouwen die hierin een zo grote rol speelden. Nevelen van Avalon Nevelen van Avalon; €10,95 . ISBN 9789022508015 Uitgever De Boekerij Taal Nederlands Bladzijden 952 pp. Bindwijze Gekartonneerd met stofomslag Rubriek Fantasy. Nevelen van Avalon BRADLEY, Marion. Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar ... Alle boeken van Dawn Avalon in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Nevelen van Avalon. Uitgever De Boekerij, Amsterdam Verschenen 2001 ISBN 9022529649 Kenmerken 2 bd. (499, 456 p.), 18 cm Aantekening Vert. van The mists of Avalon. - New York : Knopf, 1982 stamboom en verklarende woordenlijst: R. Destellirer] [vert. uit het Engels: Bert Coltof Oorspr. Nederlandse uitg.:...

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Zimmer Bradley
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Nevelen Van Avalon.pdf

OMSCHRIJVING

Nevelen van Avalon vertelt over de wereld van de heldhaftige koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel, over Avalon, het mysterieuze eiland dat alleen zichtbaar is voor uitverkorenen en over Camelot, vol hartstocht en avontuur. Door de eeuwen heen zijn deze wereldberoemde legendes door verschillende generaties vastgelegd in verhalen, gedichten en toneelstukken. In Nevelen van Avalon heeft Marion Bradley zich laten inspireren door de vrouwen van Avalon.

Wil je het boek lezen?Nevelen Van Avalon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Zimmer Bradley. Lezen Nevelen Van Avalon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN