De droom van het nijlpaard

De droom van het nijlpaard - Toon Tellegen | Warmolth.org

...ld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, die mooier kwaakt dan de kikker ooit zal kwaken ... De droom van het nijlpaard eBook door Toon Tellegen ... ... ... De droom van het nijlpaard direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Details Het nijlpaard droomt van de neushoorn, denkt aan niets anders meer. Heeft hij hem onrecht aangedaan, teleurgesteld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, d ... De droom van het nijlpaard - Toon Tellegen - - Literatuur ... ... . Heeft hij hem onrecht aangedaan, teleurgesteld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, die mooier kwaakt dan de kikker ooit zal kwaken... Het nijlpaard droomt van de neushoorn, denkt aan niets anders meer. Heeft hij hem onrecht aangedaan, teleurgesteld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, die mooier kwaakt dan de kikker ooit zal kwaken... Het nijlpaard droomt van de neushoorn, denkt aan niets anders meer. Heeft hij hem onrecht aangedaan, teleurgesteld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, die mooier kwaakt dan de kikker ooit zal kwaken... Bestel De droom van het nijlpaard van Toon Tellegen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
De droom van het nijlpaard.pdf

OMSCHRIJVING

Het nijlpaard droomt van de neushoorn, denkt aan niets anders meer. Heeft hij hem onrecht aangedaan, teleurgesteld? De neushoorn, die door alle dieren aanbeden, geprezen, bejubeld en gevreesd wordt, die met het puntje van zijn hoorn meer licht geeft dan het vuurvliegje, die mooier kwaakt dan de kikker ooit zal kwaken...Wakker worden zonder aan hem te denken, dát wil het nijlpaard, zonder honderden dieren "Neushoorn!' te horen roepen, zonder van hem te moeten dromen.En toch is de neushoorn zijn beste vriend, zal hij hem altijd helpen als dat nodig is en niet op zijn tenen trappen als ze samen dansen.

Wil je het boek lezen?De droom van het nijlpaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen De droom van het nijlpaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN