Amba of de kleur van rood

Amba of de kleur van rood - Laksmi Pamuntjak | Warmolth.org

...r van rood. Twee geliefden, Amba en Bhisma, zijn uit elkaar gedreven door een van de bloedigste gebeurtenissen in de twintigste eeuw ... Amba of de kleur van rood - Chicklit.nl ... . Op het eiland Buru werden tijdens de dictatuur van Soeharto twaalfduizend vermeende communisten opgesloten en velen lieten het leven zonder proces. Amba of de kleur van rood is een hartverscheurend liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen het decor ... In de voetsporen van Bhisma vertrekt ze naar het eiland Buru. Daar, onder de bayanboom, liggen brieven van hem aan haar begraven. Eindelijk vindt Amba de antwoorden op vragen die haar zo lang ... Amba of de kleur van rood by Laksmi Pamuntjak ... . Daar, onder de bayanboom, liggen brieven van hem aan haar begraven. Eindelijk vindt Amba de antwoorden op vragen die haar zo lang hebben gekweld. In Amba of de kleur van rood weeft Pamuntjak een meesterlijk web van traditie, mythes en werkelijkheid. In Amba of de kleur van rood weeft Pamuntjak een meesterlijk web van traditie, mythes en werkelijkheid. Een hartverscheurend beeld van een jonge natie en haar bewogen twintigste eeuw, zwervend van kolonialisme naar onafh...

INFORMATIE

AUTEUR
Laksmi Pamuntjak
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
Amba of de kleur van rood.pdf

OMSCHRIJVING

Tegen de achtergrond van Soeharto's bloederige machtsgreep speelt het prachtige verhaal van twee jonge geliefden, Amba en Bhisma, die van elkaar gescheiden raken tijdens de opstand in1965. Jaren later gaat Amba op zoek naar haar verloren liefde op het eiland Buru. Daar sloot Soehartotijdens zijn dictatuur twaalfduizend vermeende communisten op onder erbarmelijke toestand.Kan Amba hem op het spoor komen in het veranderde Indonesië?

Wil je het boek lezen?Amba of de kleur van rood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laksmi Pamuntjak. Lezen Amba of de kleur van rood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN