De hondenman

De hondenman - Toni Coppers | Warmolth.org

...r een hondenbed, hondenkussen . 1-36 of 118 resultaten ... De Hondenman - Hondenuitlaatservice - Rotterdam | Facebook ... ... . Pagina. Je leest momenteel pagina 1; De Hondenman. Van vrouw Koster krijgt Kruimeltje een medaillon met foto . 28-12-2011. AVRO. Alle afleveringen bekijken. De Avonturen Van Kruimeltje. Straatschoffie. Voor Kruimeltje gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe avonturen, geen dag of hij zet de hele stad op zijn kop. Alex: De Hondenman heeft een mooie cover met een lijk van een vrouw bij het water en de tekst op de achterkant belooft veel spanning. De foto van de vrouw liggend in het water op de omsla ... De hondenman van Toni Coppers | Boek en recensies | Hebban.nl ... . De foto van de vrouw liggend in het water op de omslag zou het eerst gevonden lijk kunnen zijn. De foto dekt een deel van het verhaal, maar had denk ik ook bij veel andere thrillers geplaatst kunnen worden. De hondenman | ISBN 9789460414961 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Tot ze een oproep krijgt die een keten van zorgwekkende gebeurtenissen in gang z Bestel De hondenman van Toni Coppers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De hondenman' door Toni Coppers - Onze prijs: €10,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Fnac: Deel 10, De hondenman, Coppers Toni". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Toni Coppers
DIMENSIE
7,73 MB
BESTANDSNAAM
De hondenman.pdf

OMSCHRIJVING

Commissaris Liese Meerhout is volop aan het verhuizen als zeilers in een meer het lichaam van een vrouw vinden. Ze werd misbruikt en gewurgd. Het wordt nog gruwelijker als de politie ontdekt dat haar hart ontbreekt. Vergelijkbare misdaden duiken op in Spanje en Duitsland. De moordenaar lijkt ongrijpbaar... Midden in het onderzoek gebeurt er in Lieses privéleven een drama. Wanneer er in Antwerpen opnieuw een slachtoffer valt, moet een rouwende Liese dieper gaan dan ooit in de jacht op haar eerste seriemoordenaar.Meer boeken van Toni Coppers.

Wil je het boek lezen?De hondenman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni Coppers. Lezen De hondenman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN