Volwaardige verpleging

Volwaardige verpleging - B.S. Cusveller | Warmolth.org

...un werk en vertrouwen in hun vakmanschap ... Volwaardige verpleging: Morele beroepsverantwoordelijkheid ... ... . Geef hen de ruimte en behandel ze als volwaardige vakmensen. Zet de formulierenbrigade buiten de deur, het is een zelfstandige beroepsgroep die goed in staat is zelf te beoordelen wat er gedaan moet worden en wat vooral gelaten. Volwaardige verpleging. Morele beroepsverantwoordelijkheid in de zorgverlening. Amsterdam: Buijten & Schipperheijn Motief. go back to reference Duijvendijk, I. van (2014). eOverdracht in de praktijk ... Volwaardige verpleging: Morele beroepsverantwoordelijkheid ... ... . van (2014). eOverdracht in de praktijk: ervaringen en tips van gebruikers. Den Haag: Nictiz. Duijvendijk, I. van (2014). Get this from a library! Volwaardige verpleging : morele beroepsverantwoordelijkheid in de zorgverlening. [B S Cusveller;] Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Cusveller, B.S. (red.) - Volwaardige verpleging. Morele beroepsverantwoordelijkheid in de zorgverleniing Verpleging en verzorging | Woonzorglocatie Ebbe en Vloed. Werken bij CuraMare betekent voor mij als leerling werken, ... Bij CuraMare word ik als volwaardige collega gezien en hoor er helemaal bij! Mijn collega's zijn in mij geïnteresseerd en betrekken mij overal bij. Zorginstellingen zetten stagiairs in het laatste jaar van de opleiding regelmatig als volwaardige arbeidskracht in. Stagiairs hebben meestal een vaste stagebegeleider en krijgen begeleiding tijdens ... Senior onderzoeker Zorg en Participatie bij Chronische Aandoeningen en Verpleging, Verzorging & Ouderenzorg. 0302729824. [email protected] A.L ... "Volwaardige verpleging" behandelt morele knelpunten in de zorg. In het werk dat verpleegkundigen doen, krijgen zij vroeg of laat te maken met morele knelpunten. Die spanningen zijn niet altijd gerelateerd aan hete hangijzers zoals abortus provocatus en euthanasie, maar ontstaan ook als gevolg van arbeids- en samenwerkingsconflicten en wetgeving. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels....

INFORMATIE

AUTEUR
B.S. Cusveller
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Volwaardige verpleging.pdf

OMSCHRIJVING

Zorgverleners kunnen in de praktijk voor lastige dilemma's komen te staan. In hoeverre moeten zij in hun beroepspraktijk met de wensen van de patiënt of met de beslissingen van collega's meegaan? Mogen zij medewerking weigeren aan verrichtingen als euthanasie en abortus? Hoe moeten zij staan tegenover seksualiteit tussen patiënten of bewoners?Veel van deze dilemma's hangen samen met de spanning die zorgverleners kunnen ervaren tussen hun levensbeschouwelijke achtergrond en hun beroepsverantwoordelijkheid. Hoe moeten zij met deze dilemma's omgaan? Hoe kunnen zorgverleners in zulke dilemma's zo volwaardig mogelijke zorg verlenen? Dit boek analyseert de problematiek en wijst de weg naar volwaardige, menswaardige zorgverlening.

Wil je het boek lezen?Volwaardige verpleging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.S. Cusveller. Lezen Volwaardige verpleging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN