In licht voor mijn ogen

In licht voor mijn ogen - Joke de Bruin | Warmolth.org

...zie alles goed, maar ik kan heel erg slecht tegen het daglicht ... Ik zie lichtflitsen | Thuisarts ... . Zelfs op bewolkte dagen loop ik buiten met een zonnebril. En binnen zit ik ook regelmatig met een zonnebril op, wat niet fijn is voor mijn gezin. Nu schijnt de zon buiten en zit ik binnen met de gordijnen dicht en mijn hand voor mijn ogen. Hallo, Aan beide ogen ben ik een aantal jaar terug aan de staar geopereerd. In mei jongstleden op controle geweest, alles was goed. De laatste 2 dagen is het echter net alsof er allemaal klein ... Gevoelig voor licht - Bergman Clinics | Ogen ... . De laatste 2 dagen is het echter net alsof er allemaal kleine vliegjes voor mijn ogen vliegen, wat niet zo is. Allemaal zwarte stipjes. Wat kan het zijn en wat zou ik kunnen doen? Dank U voor een reactie. 19 juli ... Vaak zijn vlekjes die mensen in of voor hun oog of ogen zien bewegen, het gevolg van troebelingen in het glasvocht. Glasvocht is een gelei die het achterste gedeelte van het oog, de ruimte tussen ooglens en netvlies, opvult. Als het glasvocht verdichtingen krijgt of tro...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke de Bruin
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
In licht voor mijn ogen.pdf

OMSCHRIJVING

IN LICHT VOOR MIJN OGENIn januari 2012 werd ik mij bewust van het bijzondere contact met mijn ongeboren kindje. Vanaf dat moment hebben wij vele en vooral mooie, lieve en bijzondere gesprekken met elkaar gevoerd. Zij heeft mij verteld over haar leven, vanuit de sfeer van waar zij in leeft. Ook spraken wij over mijn leven, vanuit de sfeer van waar ik in leef. In elk gesprek dat wij samen voerden werd ik steeds bewuster van mijn bestaan.Haar wijze en liefdevolle woorden omringd met zilveren lichtvonkjes, hebben mij inzicht gegeven waardoor ik met andere ogen ben gaan kijken naar twee werelden die een éénheid vormen in al hun kracht. Aan het eind van mijn manuscript ontstond het voorwoord, omdat ik na het schrijven ervan besloten had om het uit te willen geven in de vorm van een boek. Niet vooraf wetende dat dit de bedoeling zou zijn - ik schreef voornamelijk voor mijzelf -. Waarom ik hier toe besloten heb is puur om dit verhaal te delen met anderen. Ik ben van mening dat antwoorden op jouw levensvragen gevoelsmatig kunnen worden ingegeven bij het lezen van dit boek. Paperback | 286 pagina’s | Geïllustreerd.Nur. 720 Esoterie - filosofieISBN/EAN: 978-90-805098-9-4Foto: Exoplanet Tau Boötis © ESO/Digitized Sky Survey 2+ gratis boekenlegger Kosmisch symbool ''Licht"

Wil je het boek lezen?In licht voor mijn ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke de Bruin. Lezen In licht voor mijn ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN