Zomerleugens

Zomerleugens - Bernhard Schlink | Warmolth.org

...stus 2010 won ik bij via een twitter-prijsvraag van Cossee een gesigneerd exemplaar van Bernhard Schlink's Zomerleugens ... Zomerleugens - Bernhard Schlink | Verhalen zonder ... ... . Nog diezelfde maand las ik 2 verhalen uit de bundel. 'In Zomerleugens bevindt Schlink zich weer op het hoge niveau van De voorlezer.' - de Volkskrant ***** 'Schlinks werk heeft minstens het niveau van het beste van Bellow, Cheever of Updike. Hij trakteert ons op een unieke, bitterzoete leeservaring. Bestel Zomerleugens van Bernhard Schlink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Zomerleugens' door Be ... bol.com | Zomerleugens, Bernhard Schlink | 9789059363007 ... ... . Bestel Zomerleugens van Bernhard Schlink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Zomerleugens' door Bernhard Schlink - Onze prijs: €12,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 'In Zomerleugens bevindt Schlink zich weer op het hoge niveau van De voorlezer.' - de Volkskrant ***** 'Schlinks werk heeft minstens het niveau van het beste van Bellow, Cheever of Updike. Hij trakteert ons op een unieke, bitterzoete leeservaring. Zomerleugens van Bernard Schlink is een van de twintig titels op de longlist van de Europese Literatuurprijs, die in 2011 voor de eerste keer wordt uitgereikt. Zomerleugens (Paperback). Boek Zomerleugens geschreven door Bernhard Schlink uitgegeven door Cossee Uitgeverij Vertaalde literaire roman novelle Dat is in de bundel "Zomerleugens" niet anders. Je voelt als lezer mee, denkt mee en ontkomt er niet aan om je af te vragen waarom de liefde het aanvankelijk zo gemakkelijk en op den duur zo ... Zomerleugens - jubileumeditie Bernhard Schlink. In Schlinks zeven vertellingen van een bijna melancholieke schoonheid − stuk voor stuk romans in een notendop − zijn de bedachte en de spontane, de ondoordachte en de verstandige leugens waarmee we leven altijd aanwezig. 'In Zomerleugens bevindt Schlink zich weer op het hoge niveau van De voorlezer.' - de Volkskrant ***** 'Schlinks werk heeft minstens het niveau van het beste van Bellow, Cheever of Updike. Hij trakteert ons op een unieke, bitterzoete leeservaring. 10-apr-2014 - Het bekendste boek van Bernhard Schlink is natuurlijk De Voorlezer, een prachtig boek uit 1995, dat in 2008 is verfilmd met Kate Winslet in de hoofdrol. Ook de verhalenbundel Zomerleugens uit 2010 … In Schlinks zeven vertellingen van een bijna melancholieke schoonheid, stuk voor stuk...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernhard Schlink
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Zomerleugens.pdf

OMSCHRIJVING

Is een leven zonder leugens en de warmte van zelfbedrog wel leefbaar?Voorstellingen van het leven, verwachtingen ten aanzien van de liefde, wijsheid die komt met de jaren - wat is illusie en wat is waar? Wat te doen wanneer een droom in één klap uiteenspat. Vluchten in een nieuwe illusie? Misschien zijn we helemaal niet opgewassen tegen een leven zonder leugens en zelfbedrog.Naseizoen aan zee. Tijdens zijn lange wandelingen heeft hij haar vaker in het strandcafé gezien, meestal met een krant of tijdschrift. Op een dag spreekt hij haar aan, en hij doet dat op een sympathiek schuchtere manier. Op de weg terug naar haar vakantieverblijf nodigt zij hem onder zijn paraplu uit om de volgende dag met haar te ontbijten, en zo begint iets, wat je een ingetogen geluk mag noemen.Zij hebben elkaar veel te vertellen in deze regenachtige nazomerdagen, en hoe meer zij over hun verleden praten, des te duidelijker wordt een gezamenlijke toekomst voorstelbaar. Sterker nog, alle twee denken te voelen, samen gaat het lukken. Maar waarom is hij, na een roerend afscheid, toch zo opgelucht en verheugt hij zich zo op zijn gewone leven alleen thuis? In Schlinks zeven vertellingen van een bijna melancholieke schoonheid - stuk voor stuk romans in een notendop - zijn de bedachte en de spontane, de ondoordachte en de verstandige leugens waarmee we leven altijd aanwezig. Van comfortabel zelfbedrog tot een leven dat een serie van meesterlijke leugens blijkt te zijn. En wij stellen verbaasd vast dat we de leugenaars heel goed begrijpen. Alsof we ons op de een of andere manier betrapt voelen.

Wil je het boek lezen?Zomerleugens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernhard Schlink. Lezen Zomerleugens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN