Will Trent - Triptiek

Will Trent - Triptiek - Karin Slaughter | Warmolth.org

... boek van Will Trent - Triptiek PDF te downloaden op onze website online ... Lijst: Karin Slaughter: Will Trent-reeks | Hebban.nl ... .boek-durf.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Will Trent - Triptiek Lees „Will Trent 1 - 4 Triptiek ; Versplinterd ; Genesis ; Verbroken" door Karin Slaughter verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. "De eerste vier boeken over speciaal agent Will Trent in één e-bundel. (1) TRIPTIEK Wanneer in een van de beruchtst... Will Trent - Triptiek, Karin Slaughter | 9789023420484 | Boeken. Will Trent - Triptiek (Onbekende bindwijze). Onderdeel van de serie Wi ... Lijst: Karin Slaughter: Will Trent-reeks | Hebban.nl ... . Will Trent - Triptiek (Onbekende bindwijze). Onderdeel van de serie Will Trent. Triptiek; Triptiek Karin Slaughter. Wanneer in een van de beruchtste wijken van Atlanta een gruwelijke moord wordt gepleegd op een prostituee, wordt speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau ingeschakeld om op onderzoek uit te gaan. Hij krijgt hulp van rechercheur Michael Ormwood, een arrogante en ... Wanneer in een van de beruchtste wijken van Atlanta een gruwelijke moord wordt gepleegd op een prostituee, wordt speciaal agent Will Trent van het Bestel Triptiek van Karin Slaughter. ... wordt speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau ingeschakeld om op onderzoek uit te gaan. Hij krijgt hulp van rechercheur Michael Ormwood, een arrogante en driftige veteraan, en diens oude geliefde Angie Polaski. Kom alles te weten over het boek Will Trent - Triptiek, geschreven door Karin Slaughter. Ook andere boeken van Karin Slaughter kan je via onze website ontdekken....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Slaughter
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
Will Trent - Triptiek.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam van Aleesha Monroe. Het blijkt te gaan om een nieuw geval uit een serie vergelijkbare misdaden. Ormewood stort zich op de zaak en moet samenwerken met speciaal agent Will Trent, die hij bij voorbaat niet mag. Vierentwintig uur later komt het geweld angstaanjagend dichtbij wanneer in zijn eigen achtertuin een lichaam wordt aangetroffen. Alles wijst erop dat het raadsel van Monroes dood is verstrengeld met een gruwelijk geheim uit het verleden dat niet met rust gelaten wil worden.

Wil je het boek lezen?Will Trent - Triptiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Slaughter. Lezen Will Trent - Triptiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN