Een potje vol storm

Een potje vol storm - Keanne van de Kreeke | Warmolth.org

...weg. Storm wordt erg bang van de wind en verstopt zich in een potje ... Een potje vol storm - Keanne van de Kreeke | 9789044819595 ... ... . De storm raast over haar heen. Als de wind gaat liggen, komt Storm uit ... Een potje vol storm. Toen het laatst zo waaide… of beter gezegd stormde, was ik best wat angstig. Vandaar dat we de dag erna naar de bibliotheek gingen. We zagen er veel boeken over het weer. Later die dag ontving Gaaf voor Kinderen een persbericht over een prachtig boek Een potje vol Storm, genaamd. Storm gaat voor een picknick naar het bos met Pluis, haar lieveli ... Een potje vol storm - Keanne van de Kreeke | 9789044819595 ... ... . Storm gaat voor een picknick naar het bos met Pluis, haar lievelingsknuffel. Ze hebben een ballon en genieten van de natuur. Maar dan steekt een storm op. Pluis vliegt weg, heel ver weg. Storm wordt erg bang van de wind en verstopt zich in een potje. De storm raast over haar heen. Als de wind gaat liggen, komt Storm uit haar potje. Een potje vol storm. Storm gaat voor een picknick naar het bos met Pluis, haar lievelingsknuffel. Ze hebben een ballon en genieten van de natuur. Maar dan steekt een storm op. Pluis vliegt weg, heel ver weg. Storm wordt erg bang van de wind en verstopt zich in een potje. De storm raast over haar heen. Als de wind gaat liggen, komt Storm uit haar potje. 'Een potje vol STORM' is een boek dat nogal bizar overkomt. Het gaat over een meisje, Storm, dat haar knuffel verliest na hun bestevriendenfeestje omdat er plots een storm op steekt. Zelf kan ze in een potje schuilen tot de storm gaat liggen. S...

INFORMATIE

AUTEUR
Keanne van de Kreeke
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Een potje vol storm.pdf

OMSCHRIJVING

Storm gaat voor een picknick naar het bos met Pluis, haar lievelingsknuffel. Ze hebben een ballon en genieten van de natuur. Maar dan steekt een storm op. Pluis vliegt weg, heel ver weg. Storm wordt erg bang van de wind en verstopt zich in een potje. De storm raast over haar heen. Als de wind gaat liggen, komt Storm uit haar potje. Nu moet ze op zoek naar Pluis.Een bijzonder mooi prentenboek met veel liefde voor de natuur.

Wil je het boek lezen?Een potje vol storm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keanne van de Kreeke. Lezen Een potje vol storm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN