Zo maak je een personeelsplan

Zo maak je een personeelsplan - Marco Gerritsma | Warmolth.org

...ersoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek ... PDF Maak een succesvol strategisch personeelsplan in twaalf ... ... . Maak een succesvol strategisch personeelsplan in twaalf stappen Echt werk maken van SPP Samenvatting Als je je organisatie gezond en wendbaar wilt houden, is strategische personeelsplanning (SPP) onontbeerlijk. Zo kun je gestructureerd en doelgericht toewerken naar de juiste mix van in-, door- en uitstroom. Zo ontdek je de gepaste balans tussen ... Stap 0 - Zo maak je een personeelsplan (inleiding) Stap 1 - Organiseer ... Zo maak je een personeelsplan | Gratis boeken downloaden ... ... . Zo ontdek je de gepaste balans tussen ... Stap 0 - Zo maak je een personeelsplan (inleiding) Stap 1 - Organiseer je project. Stap 2 - Inventariseer de huidige situatie. Stap 3 - Analyseer de huidige situatie. Stap 4 - Bepaal het personeelsbeleid. Stap 5 - Definieer projecten en maatregelen. Stap 6 - Schrijf het personeelsplan. Stap 7 - Voer het personeelsplan uit Zo voorkom dat je jouw organisatie ieder kwartaal in de krant met een nieuwe ontslagronde verschijnt. Continuïteit. Strategische Personeelsplanning stelt organisaties in staat om in een vroegtijdig stadium te anticiperen op aankomende veranderingen zodat de operatie optimaal door kan lopen. Bestel: Zo maak je een personeelsplan Bestel Zo maak je een personeelsplan met ISBN/EAN 9789001852436 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Strategische personeelsplanning (SPP) verbindt toekomstige marktontwikkelingen met de huidige personeelsbezetting. U kunt met de kennis en inzichten uit de SPP gerichter in-, uit-, en doorstroom van uw personeel beïnvloeden én inspringen op de ontwikkelingen die u nog te wachten staan. Zo maak je een personeelsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een personeelsplan. Een personeelsplan - ook wel personeelsbeleidsplan genoemd - is een middel om het ontwikkelde personeel...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Gerritsma
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Zo maak je een personeelsplan.pdf

OMSCHRIJVING

Zo maak je een personeelsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een personeelsplan. Een personeelsplan – ook wel personeelsbeleidsplan genoemd – is een middel om het ontwikkelde personeelsbeleid uit te voeren.Per stap biedt het boek kort de noodzakelijke informatie en zet je vervolgens aan het werk. Het stappenplan begint met het organiseren van het project (intakegesprek met de opdrachtgever, het maken van een planning en het samenstellen van een projectteam). Vervolgens inventariseer en analyseer je de huidige situatie. Daarna bepaal je in overleg met je opdrachtgever het te voeren personeelsbeleid, waarna projecten en maatregelen worden gedefinieerd. Ten slotte wordt het personeelsplan geschreven, gepresenteerd en indien nodig, uitgevoerd.

Wil je het boek lezen?Zo maak je een personeelsplan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Gerritsma. Lezen Zo maak je een personeelsplan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN