Feniksbloem

Feniksbloem - Caspar Visser 't Hooft | Warmolth.org

...anov bloemen en planten verzamelt in de lagune van Venetië om ze mee te nemen naar zijn botanische tuin in Rusland ... Recensie: Feniksbloem 📖 De Leesclub van Alles ... . Daar is een mysterieus plantje bij, de feniksbloem, waar een geneeskrachtige werking aan wordt toegeschreven. Feniksbloem Caspar Visser 't Hooft. Het is 1913. De Eerste Wereldoorlog, alsmede de Russische Revolutie zijn ophanden, maar Vanja en Elisabeth die op een soort verlate huwelijksreis zijn in Italië, weten nog niet hoe dat hun leven zal bepalen. Feniksbloem. Planten waarvan we dachten dat ze waren uitgestorven worden soms herontdekt. Het overleven van deze ... Feniksbloem 📖 De Leesclub van Alles ... . Feniksbloem. Planten waarvan we dachten dat ze waren uitgestorven worden soms herontdekt. Het overleven van deze planten kan aan een ingrijpen van mensen te danken zijn. Misschien wisten die mensen dat niet eens. De natuur speelt spelletjes met ons. De tijd doet dat ook. We denken dat van sommige perioden niets over is. De stoomwals van de geschiedenis is er overheen gegaan. Er is nog niet gestemd op dit boek. MovieMeter.nl | MusicMeter.nl | BoekMeter.nl | GamesMeter.nl | TvMeter.nl. Wiki | Contact | Algemene voorwaarden en privacybeleid ... 2010), Feniksbloem (IJzer, 2012) en Waldenberg (IJzer, 2014). Caspar Visser 't Hooft woont en werkt in Frankrijk. Baba cool. Al sinds jaren bestaat er een beeldvorming waarin de 'wereldverbeteraars' van de jaren zestig-zeventig als volstrekt belachelijk, anachronistisch, zielig en loser-achtig worden afgeschilderd. Feniksbloem; Feniksbloem. Caspar Visser 't Hooft Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,50 ISBN: 978-90-8684-080-9, 224 blz., mei 2012 Formaat: 21,5 (h) x 14,0 (b) x 1,9 (d) cm. Gewicht: 324 gram. Uitgever: ... Feniksbloem: Amazon.es: Visser ´t Hooft, Caspar: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Hola ... Feniksbloem. Een breekbaar beeld door een waar stilist Er is een categorie boeken die weinig in de belangstelling staan, te weinig: die van de kleine uitgevers. Feniksbloem | Visser ´...

INFORMATIE

AUTEUR
Caspar Visser 't Hooft
DIMENSIE
11,94 MB
BESTANDSNAAM
Feniksbloem.pdf

OMSCHRIJVING

Planten waarvan we dachten dat ze waren uitgestorven worden soms herontdekt. Het overleven van deze planten kan aan een ingrijpen van mensen te danken zijn. Misschien wisten die mensen dat niet eens. De natuur speelt spelletjes met ons. De tijd doet dat ook. We denken dat van sommige perioden niets over is. De stoomwals van de geschiedenis is er overheen gegaan. Revoluties, oorlogen. Wanneer iets van die voorbije tijd dan weer opduikt, is het als de feniks die uit zijn as verrijst. Levens van mensen kruisen elkaar, er ontstaan verwikkelingen, liefdesverhoudingen : de verrassing is groot wanneer blijkt dat een draad die honderd jaar eerder was losgelaten daarbij weer wordt opgepikt. In deze roman speelt Caspar Visser 't Hooft met thema's die we kennen uit zijn eerdere werk : de heen-en-weer beweging tussen heden en verleden, de invloed van het sociale milieu, de tekenen die midden in de banale realiteit op verrassende 'toekomst' wijzen. Toch is deze roman een genre apart. Geografische beschrijvingen - van het hedendaagse Den Haag, van een park in het pre-revolutionaire Rusland, van een villa aan de rand van het Braziliaanse regenwoud - vormen de achtergrond van een intrigerend verhaal. Van Caspar Visser 't Hooft verscheen in 2010 de roman 'Koningskinderen'. Over 'Koningskinderen' : 'Een boeiende roman in een veelal beschouwende stijl, afgewisseld met aansprekende dialogen' (Leestafel) 'Een verhaal met levendige dialogen en boeiende gedachten' (Nieuwemoskee.nl)

Wil je het boek lezen?Feniksbloem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caspar Visser 't Hooft. Lezen Feniksbloem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN