Tekst & commentaar burgerlijk wetboek

Tekst & commentaar burgerlijk wetboek - Nvt. | Warmolth.org

... reikwijdte van een bepaling geven. Boek 10 compleet becommentarieerd opgenomen in Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek ... Vind tekst en commentaar burgerlijk wetboek op Marktplaats ... ... . Tevens als vanouds de wetteksten met commentaar van de Boeken 1 tot en met 8 Burgerlijk Wetboek, met uitzondering van Boek 7A, dat zonder commentaar is opgenomen. Tekst & Commentaar Personen- en familierecht is voor specialisten in het personen- en familierecht een uitstekende aanvulling op het algemene deel Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek. Deze online uitgave is speciaal gewijd aan Boek 1 BW en aanverwante wet- en regelgeving (inclusief richtlijnen en verd ... wetten.nl - Regeling - Burgerlijk Wetboek Boek 7 - BWBR0005290 ... . Deze online uitgave is speciaal gewijd aan Boek 1 BW en aanverwante wet- en regelgeving (inclusief richtlijnen en verdragen). Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek is al vele jaren de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Verdeeld over drie boeken vindt u de wettekst van de Boeken 1 tot en met 10 van het Burgerlijk Wetboek, door de beste auteurs voorzien van korte, heldere commentaren die u snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling geven. Tekst commentaar Burgerlijk wetboek Set 9789013112924. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Burgerlijk Wetboek Boek 2. 1 Een rechtspersoon ontstaat niet bij het ontbreken van een door een notaris ondertekende akte voor zover ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nvt.
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & commentaar burgerlijk wetboek.pdf

OMSCHRIJVING

Boek 10 compleet becommentarieerd opgenomen in Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek. Tevens als vanouds de wetteksten met commentaar van de Boeken 1 tot en met 8 Burgerlijk Wetboek, met uitzondering van Boek 7A, dat zonder commentaar is opgenomen. De verschillende andere uitbreidingen die het BW heeft ondergaan (o.m. Titels 1A en 7B van Boek 7) zijn in deze geheel herziene negende druk becommentarieerd opgenomen.Tekst & Commentaar is een bijzonder gebruiksvriendelijk naslagwerk, dat zowel juristen, niet-juristen als studenten antwoord geeft op alle mogelijke vragen rond het Burgerlijk Wetboek.

Wil je het boek lezen?Tekst & commentaar burgerlijk wetboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nvt.. Lezen Tekst & commentaar burgerlijk wetboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN