Handboek Mediation

Handboek Mediation - A.F.M. Brenninkmeijer | Warmolth.org

...OEK MEDIATION, 4DE HERZIENE DRUK (Paperback) ... Handboek mediation door Hugo Prein, Karen van Oyen, Alex ... ... . Mediation is van steeds groter belang in Nederland. Het kan ingezet worden op verschillende... Het Handboek Mediation is één van de pijlers van het vakgebied van mediation vanwege de fundamentele bespreking van alle onderwerpen die mediation betreffen. Ook vervult de inhoud van het Handboek Mediation een belangrijke rol bij de certificering van mediation. Deze zesde druk is volledig geactualiseerd ... Samenvatting Handboek mediation - Stuvia ... . Deze zesde druk is volledig geactualiseerd. 'Handboek Mediation' door Alex Brenninkmeijer, Dick Bonenkamp, Karen van Oyen, Hugo Prein - Onze prijs: €92,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek mediation, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Conflictmanagement, Handboek Mediation, Mediation, mediation, Conflictleer, Conflictleer B, Conflictleer A & Hanze. Mediation heeft ons hart en dat is terug te vinden in al onze trainingen, zo ook in de basis mediation opleiding. Onze basisopleiding mediator biedt u naast een gedegen opleiding tot mediator ook een stevige basis. Een basis om uzelf verder te specialiseren als zakelijk, arbeids , strafzaken, gezondheidzorg, overheid of familiemediator. Koop Handboek Mediation van Brenninkmeijer, A.F.M. met ISBN 9789012399456. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Handboek Mediation | ISBN 9789012399456 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In het Handboek Mediation geeft een scala aan auteurs, zowel praktiserend mediators als wetenschappers, een helder beeld van de actuele stand van zaken. Zij plaatsen mediation in een breed perspectief en bieden daarmee onmisbare achtergrondinformatie. Reviews. Schrijf een review. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek mediation, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over brenninkmeijer, mediation, oyen, Mediation, Conflictleer B, Conflictmanagement, Conflictoplossing & Den Haag. 19 aanbiedingen in ju...

INFORMATIE

AUTEUR
A.F.M. Brenninkmeijer
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Mediation.pdf

OMSCHRIJVING

Bijdrage aan ontwikkelingDe opeenvolgende drukken van het Handboek Mediation droegen de afgelopen vijf jaar bij tot de ontwikkeling van het vakgebied mediation. In het Handboek Mediation geeft een scala aan auteurs, zowel praktiserend mediators als wetenschappers, een helder beeld van de actuele stand van zaken. Zij plaatsen mediation in een breed perspectief en bieden daarmee onmisbare achtergrondinformatie.

Wil je het boek lezen?Handboek Mediation in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.M. Brenninkmeijer. Lezen Handboek Mediation Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN