Piramidekrachten

Piramidekrachten - Norman H. Stark | Warmolth.org

...keer deed hem een beetje de das om, maar alles kwam in orde ... bol.com | Piramidekrachten, Norman H. Stark ... ... . Iets te laat begonnen we met de avond. Workshop piramidekrachten - chakra Author: rene van diest - piramidekrachten.nl Created Date: 9/1/2014 4:10:13 PM ... Paul Liekens Piramide-energieën in de praktijk Over de mysteriën van piramide-energieën en hun invloed op het dagelijks leven Prijs: 15,00 Pagina's: 208 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6458 137 3 Vele generaties hebben zich gebogen over het 'raadsel der piramiden'. Mysterieuze gebeurtenissen gaven aanleiding tot velerlei ... PiramideKrachten - YouTube ... . Mysterieuze gebeurtenissen gaven aanleiding tot velerlei wilde speculaties en beschouwingen; ontelbare stellingen werden ... Informatie voor piramidenkrachten.nl; title: Piramidekrachten.nl | Energie voor meditatie, gezondheid, schoonheid, tuinieren en het drogen en bewaren van ... Magische piramidekrachten Steeds loopt de wetenschap weer in de val dat ze niet ingaat op irrationele argumenten die maatschappelijk juist zeer relevant zijn (in deze gevallen: bezorgdheid over de toekomst van een door vijanden omringd Israël, bezorgdheid om het seculiere karakter van Iran, bezorgdheid om territoriale claims op Thessaloniki, bezorgdheid om hedendaags christen-fundamentalisme). Hij doet verslag van de verbetering van de kwaliteit van drinkwater en levensmiddelen, van genezende piramidekrachten en van een sterkere groei van planten. Tevens legt hij uit hoe deze piramide-energie gemeten kan worden en hoe men zelf een praktisch toepasbare piramide kan bouwen....

INFORMATIE

AUTEUR
Norman H. Stark
DIMENSIE
6,73 MB
BESTANDSNAAM
Piramidekrachten.pdf

OMSCHRIJVING

Energie voor meditatie, gezondheid, tuinieren en het drogen en bewaren van levensmiddelenHet energievermogen van de piramide kan heel wat doen voor ons welzijn. Meditatie bijvoorbeeld is iets waar veel mensen binnen de piramide makkelijker toe komen dan erbuiten. Water of aluminium kan worden opgeladen; water krijgt dan zowel medische als kosmische waarde, opgeladen aluminium kan voor diverse huishoudelijke doeleinden worden gebruikt. Als kas levert de piramide prachtige en smakelijke resultaten, en voor het drogen, bewaren en opslaan van levensmiddelen is de piramide eveneens uitermate geschikt.Dit praktische piramideboek beschrijft uitgebreid boe je piramides voor je kunt laten werken. Het geeft nauwkeurige instructies om zelf een piramide te bouwen. Naar het voorbeeld kan deze groot of klein, voor gebruik binnen- of buitenshuis worden vervaardigd.Starks belangstelling voor piramides werd opgewekt door de ongewone krachten die archeologen en andere onderzoekers toeschreven aan de piramide. Zijn gezonde twijfel hieraan deed hem op wetenschappelijk verantwoorde wijze allerlei proeven nemen. Inmiddels is de twijfel verdwenen en wordt in de Stark Research Corporation al jaren met piramide-energie geëxperimenteerd en gewerkt.

Wil je het boek lezen?Piramidekrachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Norman H. Stark. Lezen Piramidekrachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN