De Vrouw Met De Sluier

De Vrouw Met De Sluier - Ruth Rendell | Warmolth.org

...stond van een andere man, terwijl prostituees vogelvrij waren ... Matthijs Maris - Vrouw met sluier - Catawiki ... . Mogelijk was dit een reactie op de verslechterde positie van vrouwen in vergelijking met eerdere samenlevingen, mede door verpaupering in een steeds marktgerichtere economie. De sluier: een oude katholieke traditie. De sluier die koningin Beatrix deze week droeg bij moskeebezoek, leidde tot ophef. De hoofddoek zien als symbool van onderdrukking van de vrouw noemde zij ... In verband met het dragen van de sluier worden zelfs rech ... De sluier - NEMO Kennislink ... ... In verband met het dragen van de sluier worden zelfs rechtsuitspraken gedaan. In de meeste gevallen wordt dan een beroep op de vrijheid van godsdienst als een zeer sterk argument beschouwd. Veel rechtszaken over de sluier worden dan ook gewonnen door de sluierdragende vrouwen. In een enkel geval gaat de discussie nog een stap verder. Mattijs Maris, 1839 - 1917 Vrouw met sluier, gemaakt circa 181 - 1883 Op stevig papier. Maten binnen de plaatrand. Zeer ruime marge. De afbeelding zelf is 10...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruth Rendell
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
De Vrouw Met De Sluier.pdf

OMSCHRIJVING

In een parkeergarage wordt het levenloze lichaam van een vrouw gevonden. Inspecteur Wexford, nog herstellende van zijn verwondingen van een bomaanslag, geeft de leiding van het onderzoek in handen van zijn assistent Burden. Het is echter Inspecteur Wexford die hem op het goede spoor zet en uiteindelijk de dader achterhaalt.

Wil je het boek lezen?De Vrouw Met De Sluier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruth Rendell. Lezen De Vrouw Met De Sluier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN