Puberpower

Puberpower - Hanneke van der Marel | Warmolth.org

...Als je zicht hebt op jouw talenten en deze combineert met ... PuberPower door Hanneke van der Marel, Pons Jan Vermeer ... ... ... 'PuberPower' is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport en het ondernemerschap in om leer- en sportprestaties van tieners te verhogen. "Sinds ik goed heb leren plannen, gaat mijn huiswerk echt veel beter. Jeetje, ik wist niet dat het zo'n verschil kon maken. In de training PuberPower krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, leren ze hoe ze hun grenzen aangeven en voor zichzelf opkomen. 20 maart gaan we van start! PuberPower. Niet voor niets ... Puberpower - Boekenfestijn ... . 20 maart gaan we van start! PuberPower. Niet voor niets is dat de titel van dit boek. Of je het nu wilt of niet, de pubertijd is een heel bijzondere tijd. Het is een tijd waarin je begint te ontdekken wie jij echt bent. En vooral: de tijd waarin jij nu al de basis legt voor jouw toekomst, voor het succes in jouw leven. Maar Puberpower | ISBN 9789462960138 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. PuberPower is dé handleiding voor jongeren om aan de slag te gaan met hun ideeën." - Hans van Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor ondernemers. Kinderboeken Meer Kinderboeken. Previous. Toevoegen Bekijk product. Nieuwprijs. €12,95 . Onze prijs €7,00 . Uitvoering: ... PuberPower Brieven van en aan pubers in VPRO's achterwerk van 20 september 2003. Een jongen van 17 schrijft onder de kop Geen Leuk Leven: (…) 'Leraren weten vaak na drie jaar lesgeven nog steeds niet mijn naam. Ik word hier achteraf zo kwaad om; natuurlijk niet op het moment zelf dat mijn naam wordt vergeten, dan lach ik maar een beetje slap. Puberpower bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com PuberPower is geschreven door Hanneke van der...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanneke van der Marel
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
Puberpower.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld ligt voor je open. Maar durf je daarin ook succesvol te zijn? In PuberPower krijgen jongeren alle ‘tools’ hiervoor aangeboden, waarbij talentontwikkeling en zelfredzaamheid centraal staan. Als je zicht hebt op jouw talenten en deze combineert met mentale, fysieke en emotionele fitheid, staat niets jouw succes meer in de weg. Want wie hoofd, lijf en hart in balans heeft, is pas echt fit voor optimale prestaties. In PuberPower ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je deze kunt inzetten om te bereiken wat jij wilt. Je leert succesvolle en bewezen technieken uit de sport toe te passen in je dagelijks leven. Ook leer je hoe je zélf oplossingen kunt vinden voor de moeilijkheden die je tegenkomt. Een boek voor jongeren die de zesjescultuur willen overstijgen en die kiezen voor succes. • Een prachtig boek dat laat zien dat je succes in eigen hand hebt. • Eindelijk een boek voor jou en niet over jou. • Je ziet dat presteren heel leuk kan zijn. • Boordevol praktische tips die je helpen om je (leer)prestaties te verbeteren. • Verrijkende inzichten die een leven lang meegaan. PuberPower is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport c.q. ondernemerschap in om prestaties in het onderwijs te verhogen. Vanuit Max2Perform begeleiden zij leerlingen naar piekmomenten in hun onderwijsloopbaan.

Wil je het boek lezen?Puberpower in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanneke van der Marel. Lezen Puberpower Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN