In het hooi

In het hooi - Hannah Biemold | Warmolth.org

...chuur is 40 bij 20 meter groot. In het hooi ... De geur van hooi door Tialda Hoogeveen (paperback ... ... . Jacqueline E. van der Waals. Ik lag in het hooi, De hemel was mooi, Mijn bed zacht en goed, En het geurde zoo zoet. Ik keek met een zucht Van genot naar de lucht. Mijn geluk was als dat Van een spinnende kat. En ik dacht: "Zoo meteen Moet ik op, moet ik heen - Maar ik weet nog niet, hoe Ik dat kan, ik dat doe. Slapen in het hooi? Met een hele groep comfortabel slapen in stro?Kies dan voor de unieke groepsaccommodatie op de hooizolder. Je logeert met een groep of gezin op de h ... Bresse kip gegaard in hooi - 24Kitchen ... . Je logeert met een groep of gezin op de hooizolder van onze statige Groningse boerderij, direct onder het imposante dak, tussen de grote gebinten en balken. Hooi te koop van het land. Hooi te koop ,eerste snede wordt 20 juni gemaaid en kan vrijdag 26 juni geladen worden van het land .het hooi is vrij vanjacobs kr. Ophalen. Op aanvraag 18 jun. '20. Nuland 18 jun. '20. karin Nuland. Graszaadhooi: schoon hooi voor een betere spijsvertering! Melken, hooien, inkuilen, grasmaaien - ogenschijnlijk is er op het boerenbedrijf door de eeuwen heen weinig veranderd. In De geur van hooi vertelt journalist Tialda Hoogeveen aan de hand van het levensverhaal van Friese veeboer Siebe Peenstra (1923-2019) over de grote ontwikkelingen in de landbouw van de twintigste eeuw. Verdeel hier omheen het hooi en blus af met de wijn. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen witte peper. Zet de deksel op de braadslee of braadpan en gaar de kip circa 1 uur en 15 minuten in de oven. Verhit een scheut olie en klontje boter in een pan. De Brandweerzone Rand post Brecht is donderdagochtend opgeroepen voor een brand in de Kloosterstraat. Het ging om een stal met hooi en machines erin. De brandweer kreeg het vuur snel onder ... Het B&B in 't Hooi heeft een tuin met barbecuefaciliteiten en biedt verder onder meer watersp...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannah Biemold
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
In het hooi.pdf

OMSCHRIJVING

In deze avonturenroman trekken drie Amsterdamse vriendinnen via Noord-Holland naar Friesland. Het vakantieplan wordt besproken in hun favoriete café Ot en Sien, net over het IJ. Vlak voor hun eindbestemming vindt een aanrijding plaats waardoor ze gedwongen zijn te overnachten bij een boer die alleen Fries spreekt. Twee van de drie vrouwen hebben hilarische neurotische karakters. De derde vrouw is Joods en botst met het verleden van de Friese boer.

Wil je het boek lezen?In het hooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannah Biemold. Lezen In het hooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN