Van Korreweg naar Korreweg

Van Korreweg naar Korreweg - Ad Zuiderent | Warmolth.org

...e van 31 m 2 en is gebouwd in 1928. Uniek wonen in Groningen ... Korreweg 147-A, Groningen (9714 AH) - Huispedia.nl ... . dat kan goed in deze buurt. Korreweg 106-B is gelegen in de buurt Indische buurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m 2 en is gebouwd in 1932. Stijlvol wonen in Groningen. dat kan goed in deze buurt. Korreweg 147-A is gelegen in d ... Korreweg 106-B, Groningen (9715 AH) - Huispedia.nl ... . dat kan goed in deze buurt. Korreweg 147-A is gelegen in de buurt Professorenbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 73 m 2 en is gebouwd in 1935. Hip wonen in Groningen. dat kan goed in deze buurt. Korreweg 126 is gelegen in de buurt Indische buurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 106 m 2, is gebouwd in 1935 en heeft een energielabel C. Hip wonen in Groningen. dat kan goed in deze buurt. Korreweg 122-A is gelegen in de buurt Indische buurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Ad Zuiderent is een geweldige auteur. Download en lees het boek Van Korreweg naar Korreweg op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ad Zuiderent
DIMENSIE
6,60 MB
BESTANDSNAAM
Van Korreweg naar Korreweg.pdf

OMSCHRIJVING

Gerrit Krol woonde in zijn jeugd op de Korreweg in Groningen en nu, op zijn vijfenzeventigste, woont hij er weer. In de tussenliggende jaren bereisde hij de halve wereld. Als kind kocht hij ooit een toeristenkaart van zijn streek waarop hij zijn eigen wereld kon terugvinden: 'Wat mij zo opwond was de gedachte dat het nu zin had overal geweest te zijn. Het vooruitzicht dat ik de aarde ging bedekken met mijn lichaam.' Krols fascinatie voor kaarten en atlassen is één van de vele ingangen die dit uitzonderlijke, biografische boek biedt tot zijn leven en werk. Ad Zuiderent volgt de schrijver van Purmerend tot Lagos, van zijn romans over Joy Scheepmaker en 'de Koninklijke', tot Het gemillimeterde hoofd (1967) en Duivelskermis (2007). Hij doet dat in thematisch geordende hoofdstukken waarin alles passeert: locaties, familie, vriendinnen, vrienden en collega's, literaire contacten, automatisering en olie-industrie, Krols fascinatie voor Marsman, Nietzsche en zen, voor kunst, pornografie en politiek. Een encyclopedie van een schrijversleven, vol nieuwe gegevens, prachtige anekdotes en onbekende foto's.

Wil je het boek lezen?Van Korreweg naar Korreweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ad Zuiderent. Lezen Van Korreweg naar Korreweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN