De erfenis van de Tempeliers

De erfenis van de Tempeliers - Steve Berry | Warmolth.org

... van de Tempeliers' hebben dieven het voorzien op een dagboek waarin een onderzoek naar de verdwenen schatten van de Tempeliers is opgetekend ... De erfenis van de Tempeliers - Steve Berry - (ISBN ... ... . Cotton Malone en een vriendin belanden bij een ruïne van een kerk in de Pyreneeën. Zij zijn niet de enigen die op jacht zijn naar de verloren gewaande erfenis van de Tempeliers. Voor de fans van Dan Brown en A.M. Dean. Een mix van historie, spanning, religie en liefde. In 'De erfenis van de Tempeliers' hebben dieven het voorzien op een dagboek waarin een onderzoek naar de verdwenen schatten van de Tempelie ... De erfenis van de Tempeliers - BESLIST.nl - Het grootste ... ... . In 'De erfenis van de Tempeliers' hebben dieven het voorzien op een dagboek waarin een onderzoek naar de verdwenen schatten van de Tempeliers is opgetekend. Cotton Malone en een vriendin belanden bij een ruïne van een kerk in de Pyreneeën. Boekbeschrijving 'De erfenis van de Tempeliers' is het eerste boek van Steve Berry waarin zijn held, hoofdpersoon Cotton Malone optreedt. Voor de fans van Dan Brown en A.M. Dean. Een mix van historie, spanning, religie en liefde....

INFORMATIE

AUTEUR
Steve Berry
DIMENSIE
10,90 MB
BESTANDSNAAM
De erfenis van de Tempeliers.pdf

OMSCHRIJVING

'De erfenis van de Tempeliers' is het eerste boek van Steve Berry waarin zijn held, hoofdpersoon Cotton Malone optreedt. Voor de fans van Dan Brown en A.M. Dean. Een mix van historie, spanning, religie en liefde. In 'De erfenis van de Tempeliers' hebben dieven het voorzien op een dagboek waarin een onderzoek naar de verdwenen schatten van de Tempeliers is opgetekend. Cotton Malone en een vriendin belanden bij een ruïne van een kerk in de Pyreneeën. Zij zijn niet de enigen die op jacht zijn naar de verloren gewaande erfenis van de Tempeliers. Want voor de Kerk blijkt het van levensbelang dat de mythe van de Wederopstanding blijft bestaan.

Wil je het boek lezen?De erfenis van de Tempeliers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steve Berry. Lezen De erfenis van de Tempeliers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN