Zoete bezitting

Zoete bezitting - Maya Banks | Warmolth.org

...ing eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Zoete bezitting | ISBN 9789402304053 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Zoete bezitting | 9789402304053 | Boekerij ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zoete bezitting Maya Banks • Boek • paperback. Samenvatting . Deel 5 van de Verleiding-serie Zij is een popster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Zoete bezitting; Lees een stukje uit het boek. Zoete bezitting E-BOOK Maya Banks. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Uitgav ... bol.com | Zoete bezitting (ebook), Maya Banks ... ... . Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Zoete bezitting; Lees een stukje uit het boek. Zoete bezitting E-BOOK Maya Banks. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Uitgave Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. Deel 5 van de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maya Banks
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Zoete bezitting.pdf

OMSCHRIJVING

Deel 5 van de Verleiding-serie Zij is een popster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Popzangeres Lyric Jones is een wilde meid die snel en intens leeft – altijd op de vlucht voor haar verleden en de nachtmerries die haar achtervolgen. Ze is gewend te krijgen wat ze wil, ook groupies. Hoe meer zielen in bed, hoe meer vreugd; maar diep in haar hart is ze vooral doodsbang om alleen te zijn. Er zijn weinig dingen waar bodyguard Connor Malone minder zin in heeft dan oppas spelen voor een verwende zangeres op vakantie. Maar een deel van hem droomt ervan Lyric te temmen en haar te laten voelen hoe het is om bezeten te worden – lichaam en ziel – door één man. En hoewel Lyrics grillen hem bijna tot waanzin drijven, weet hij met zijn kalme intensiteit voorbij haar verdedigingslinies te komen. Maar kan zij het wel aan om kwetsbaar te zijn?

Wil je het boek lezen?Zoete bezitting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Banks. Lezen Zoete bezitting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN