De hemel van Heivisj

De hemel van Heivisj - Benny Lindelauf | Warmolth.org

...Leest is de recensiesite van kinderboekenliefhebber Jaap Friso ... De hemel van Heivisj PDF Online - DE BIBLIOTHEEK ... . Op deze site worden nieuwe kinder- en jeugdboeken besproken. De gecensureerde kranten zeiden dat hij was opgepakt, maar dat geloofden er maar weinig.' (De hemel van Heivisj, p. 271) In negen van de tien oorlogsboeken weet je wat er dan gaat komen: de hoofdpersoon komt verderop in het verhaal in contact met die - meestal gewonde - piloot, gaat voor hem zorgen, raakt vaak zelfs bevriend met hem. Geef de standaardbeschrijving: - Benny Lindelauf, De hemel v ... De hemel van Heivisj PDF Online - DE BIBLIOTHEEK ... . Geef de standaardbeschrijving: - Benny Lindelauf, De hemel van Heivisj - Amsterdam, 2011, 2010 - 396 bladzijdes ; Bepaal het genre: oorlogsroman, familie, coming of age Samenvatting: Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De hemel van Heivisj, geschreven door Benny Lindelauf. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over mondeling, literatuur mondeling, de hemel van heivisj samenvatting, de hemel van heivisj benny lindelauf, de hemel van heivisj & boek. De hemel van Heivisj | ISBN 9789045110400 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Benny Lindelauf
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
De hemel van Heivisj.pdf

OMSCHRIJVING

Zuid Limburg, 1938. Fings droom is zojuist in duigen gevallen. In plaats van dat ze mag doorleren voor onderwijzeres, moet ze gaan werken bij de Sigarenkeizer. Het werk stelt niet veel voor: ze wordt oppas van Liesl, het eigenaardige nichtje van de vrouw van haar baas. Maar dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en Liesl blijkt in groot gevaar. De enige die haar kan helpen is Fing. Als het noodlot onafwendbaar lijkt, krijgt Fing op wonderbaarlijke wijze hulp. Niet van mensen maar van een mijnpaard genaamd Heivisj en een stokoude linde. Maar zal de redding op tijd zijn?

Wil je het boek lezen?De hemel van Heivisj in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benny Lindelauf. Lezen De hemel van Heivisj Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN