Dochters en moeders

Dochters en moeders - Eva Reinders | Warmolth.org

...es thuis en luistert nooit maar het blijft je dochter ... Dochters met moeders | De Volkskrant ... . 13 bekende moeders en dochters op dezelfde leeftijd. Over goede genen gesproken... Iki Freud: "Omdat moeders en dochters van ­hetzelfde geslacht zijn. Ze identificeren zich met elkaar. Als dochter treed je in je ­moeders voetsporen. Wanneer je boos bent op je ­moeder zul je proberen je gevoelens te ­onderdrukken, want dat kan jou later ook weer overkomen. De dochters van narcistische moeders hebben daar ec ... Het onzichtbare verdriet van een dochter ... ... . De dochters van narcistische moeders hebben daar echter veel meer last van dan zonen, en wel om meerdere redenen. Ten eerste omdat deze moeders zichzelf projecteren op hun dochters . Ze zijn als een leeg canvas voor het ego van hun moeder, maar hun moeders zien ze tegelijkertijd als een bedreiging ....

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Reinders
DIMENSIE
5,65 MB
BESTANDSNAAM
Dochters en moeders.pdf

OMSCHRIJVING

Niet iedere vrouw wordt moeder, maar wel elke vrouw is dochter. De band van moeders en dochters is heel bijzonder; er zijn boeken over volgeschreven. Toch verscheen nog niet eerder een boek als Dochters & moeders. Vijftien vrouwen met verschillende achtergronden vertellen over hun moeder, het moederschap en moederliefde.

Wil je het boek lezen?Dochters en moeders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Reinders. Lezen Dochters en moeders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN