Slash 13 - Getekend

Slash 13 - Getekend - Evelien de Vlieger | Warmolth.org

... Snel in huis Slash 13 - Getekend Slash 13 - Getekend ... bol.com | Slash artikelen kopen? Alle artikelen online ... . 8,0. Auteur: Evelien de Vlieger. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving Slash 13 - Getekend. Katja kan aan niemand uitleggen waarom ze echt niet op bezoek wil bij haar moeder. Ze is nog maar veertien als ze een overdosis pillen slikt en naar de spoedafdeling wordt gebracht. Armando, Cherry Duyns, Klaas Gubbels, Jan Roeland: Vier download PDF J. Heymans Ondertussen verschenen 13 Slash-boeken, waa ... Alle boeken in de serie Slash bij paagman.nl ... . Heymans Ondertussen verschenen 13 Slash-boeken, waarvan enkel de eerste twee romans, m.n. De gelukvinder van Edward van de Vendel en Voor jou tien anderen van Mirjam Oldenhaven echt wisten te overtuigen. In de nieuwste Slash-telg fictionaliseert Evelien De Vlieger de ervaringen van Katja Holvoet, van wie de adolescentie wordt overschaduwd door onverwerkte jeugdtrauma's. > Recensie: 'Getekend' door Evelien de Vlieger/ Katja Holvoet, een slash­boek (15+) 8 maart 2015 Boeken , Recensie linda KiDDoWz - Amanda De Slash reeks is een initiatief van schrijver Edward van de Vendel, het eerste boek, van zijn hand, 'De Gelukvinder' stamt uit 2008. Getekend - Slash van Evelien de Vlieger (boek, paperback, ISBN 9789045117812). Katja kan aan niemand uitleggen waarom ze echt niet op bezoek wil bij haar moeder. Ze is nog maar veertien als ze een... Alle boeken in de serie bij paagman.nl. Lichaam van licht - Slash, Latino king - Slash, Voor jou tien anderen - Slash, De... Katja kan aan niemand uitleggen waarom ze echt niet op bezoek wil bij haar moeder. Ze is nog maar veertien als ze een overdosis pillen slikt en naar de spoedafdel...

INFORMATIE

AUTEUR
Evelien de Vlieger
DIMENSIE
11,23 MB
BESTANDSNAAM
Slash 13 - Getekend.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Slash. Katja kan aan niemand uitleggen waarom ze echt niet op bezoek wil bij haar moeder. Ze is nog maar veertien als ze een overdosis pillen slikt en naar de spoedafdeling wordt gebracht. Als ze er een beetje bovenop is hoopt ze voor altijd uit de buurt van haar moeder te kunnen blijven. Maarde jeugdrechter beslist er anders over. Katja loopt weg van huis. Ze vat post bij de deur van een psychiatrisch ziekenhuis, en smeekt om te worden opgenomen, bang dat er anders iets heel ergs zal gebeuren. Evelien De Vlieger is auteur van boeken voor kinderen en jongeren. Voor ‘Getekend’ sprak ze niet alleen met Katja Holvoet, maar ook met hulpverplegers en psychiaters.

Wil je het boek lezen?Slash 13 - Getekend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelien de Vlieger. Lezen Slash 13 - Getekend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN