De Kneet

De Kneet - Leo van de Ruit | Warmolth.org

... Dries van Agt en bijdragen van oud-minister Relus ter Beek, staatssecretaris Clémence Ross-van Dorp van Sportzaken en NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra ... Zomerhuis - De Kneet - 25 beoordelingen | egmondaanzee.info ... . De Kneet: bekend van wielrennen en spekpannenkoeken. Voorpagi­na Lachen als wapen. Voorpagi­na Knetemann eventjes geen Kretenman. Sport Dollen, sfeer maken dan ontstaat vanzelf een hecht collectief. Sport Een tobber die het peloton liet lijden. Sport Humoristische bolster, gevoelige pit. Het Amsterdamse wielerfeest van het jaar, ter nagedachtenis aan De Kneet. Vanuit de Jaap Eden IJsbaan zijn ... De Kneet: bekend van wielrennen en spekpannenkoeken | De ... ... . Sport Humoristische bolster, gevoelige pit. Het Amsterdamse wielerfeest van het jaar, ter nagedachtenis aan De Kneet. Vanuit de Jaap Eden IJsbaan zijn er aantrekkelijke routes van 75, 110 en 160 km uitgezet. Fiets met je vrienden langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, 't Gooi en langs unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. 'De Kneet' moet vaak op een houtje bijten. Falen is een kunst. Het tekent de topsporters en coaches die lering durven te trekken uit een teleurstelling. De Kneet: bekend van wielrennen en spekpannenkoeken. Het zal 1994 zijn geweest dat Gerrie Kneteman, bijgenaamd De Kneet, een pannenkoek ging eten in een pannenkoekenhuis in Lage Vuursche.... 17 juni 2002, 0:00 Dit is Marnix Knetemann (30). Ja inderdaad, de zoon van wielrenner Gerrie Knetemann. Zelf heeft Marnix niets met fietsen. Zijn passie gaat uit naar het fokken van paarden en pony's. En natuurlijk naar het vleesveebedrijf dat hij samen met zijn oom runt in Wijde Wormer (N.-H.). De hele productie doen ze zelf: van embryo tot entrecote. foto 1 Ga naar de vacatures. Knetemann Quality Fitness Den Haag. Cederstraat 1A [email protected] 2565 JM Den Haag 070 363 1467 Knetemann Quality Fitness Voorburg. Prinses Mariannelaan 2 [email protected] 2275 BH Voorburg 070 386 9995 Knetemann Quality Fitness Zoetermeer. Oosterheemplein ... De Kneet De Kneet, de snelle meet. Een dagelijkse story over De wielerglorie. Zo enorm Gemist door de huidige cyclist Die met een Tour de France Gevoel geboren; de touretappe Van start tot meet niet meer Met zijn woorden in analyse Kan horen. En wereldkampioen in het op Zijn eigen wijze doen. Een tienvoudig Touretappe winnaar in zijn taal Het zogeheten 'Achtje van de Kneet' is voor velen nog steeds een populair trainingsrondje en wie Bloemendaal passeert tijdens een ritje rijdt meestal wel even om zodat er gesprint kan worden naar finishstreep. Hoewel, een echte finishstreep is er niet, de brievenbus op de top neemt sinds jaar en dag de honn...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo van de Ruit
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
De Kneet.pdf

OMSCHRIJVING

Op 2 november 2004 overleed volkomen onverwacht oudwielrenner Gerrie Knetemann (53). In de jaren zeventig en tachtig behoorde hij met zijn leeftijdgenoten Zoetemelk, Raas en Kuiper tot de wereldtop van de beroepsrenners. Zijn grootste triomf was in 1978 de wereldtitel, op de Nürburgring veroverd na een zinderend duel met Francesco Moser. Knetemann won tien Touretappes, legde twee keer beslag op de Amstel Gold Race en was een specialist in korte tijdritten, wat hem in tal van meerdaagse koersen de eindzege opleverde. Daarnaast was Knetemann ook een entertainer met veel Amsterdamse humor. De Nederlandse taal verrijkte hij met uitdrukkingen als 'ik ben uitgewoond', 'harken' en 'de dood of de gladiolen'. 'De Kneet' belicht uitvoerig een rijke wielerloopbaan met triomfen, maar ook met zware tegenslagen.

Wil je het boek lezen?De Kneet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo van de Ruit. Lezen De Kneet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN