De haas met de amberkleurige ogen

De haas met de amberkleurige ogen - Edmund de Waal | Warmolth.org

... editie. In september verschijnt de 12e druk van deze ... Recensie van Kaj Peters over De haas met de amberkleurige ... ... ... De haas met de amberkleurige ogen. Posted on 28 april 2015 by KnutzEls. Op aanraden van Bettie en Wieneke dit boek in de bieb aangevraagd. Alleen kreeg ik niet deze titel, maar "Het knoopjeskabinet". Gelukkig ging het om hetzelfde boek, wel een oudere uitgave. De haas met de amberkleurige ogen In mijn boekenclubje werkt het zo dat je aan het eind van de avond naar huis gaat met een paar boeken. Dat zijn dan boeken die de andere leden zeer aanbev ... Recensie van Kaj Peters over De haas met de amberkleurige ... ... . Dat zijn dan boeken die de andere leden zeer aanbevelen. Die kun je dan lezen en weer doorgeven en één van de boeken wordt 'het moetje'. De haas met de amberkleurige ogen. Sinds dat ik CONGO van David van Reybrouck heb gelezen, had een boek niet zoveel indruk op mij gemaakt. Een korte recensie in het ND had me geprikkeld. Mijn zoon gaf het me cadeau op mijn verjaardag. Inmiddels beleefde het boek de derde druk in Nederland, met gelukkig de oorspronkelijke titel. De haas met de amberkleurige ogen. Eind negentiende eeuw koopt Charles Ephrussi, een rijke graanhandelaar en kunstliefhebber, een verzameling netsukes: kleine figuurtjes van ivoor, hout en steen. De kostbare traditioneel Japanse knoopjes worden een geliefd familiebezit. Fnac: De haas met de amberkleurige ogen, Edmund de Waal, Ensemble Cantirezero". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De haas met de amberkleurige ogen. Op een geweldige manier heeft Edmund de Waal een boek geschreven aan de hand van een familie-erfstuk; de netsukes. Het boek neemt je mee in de verschillende periodes van de Ephrussies, eind negentiende eeuw tot heden. De haas met de amberkleurige ogen vertelt de familiegeschiedenis van de joodse rijke bankiersfamilie Ephrussi. Edmund de Waal, de auteur, is een nazaat van deze familie en erfde een verzameling netsukes: kleine ivoren of houten figuurtjes in Japan gemaakt. De haas met de amberkleurige ogen book. Read 3,078 reviews from the world's largest community for readers. Eind negentiende eeuw koopt Charles Ephrussi, ... De haas met de amberkleurige ogen van Edmund de Waal kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789044347531....

INFORMATIE

AUTEUR
Edmund de Waal
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
De haas met de amberkleurige ogen.pdf

OMSCHRIJVING

In De haas met de amberkleurige ogen beschrijft Edmund de Waal op meeslepende wijze de levensgeschiedenis van zijn familie en het verhaal van de netsukeverzameling in roerige oorlogstijd.

Wil je het boek lezen?De haas met de amberkleurige ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edmund de Waal. Lezen De haas met de amberkleurige ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN