Bang!

Bang! - Youp van 't Hek | Warmolth.org

...gheid; het eerste vloeit meer voort uit de geheele persoonlijkheid, uit het karakter van den vreesachtige; bang is dikwijls meer van voorbijgaanden aard, en vaak het gevolg van uitwendige omstandigheden ... Bang - Wikipedia ... . Bang [band] - Bang was een Griekse band uit de jaren 80. De leden waren Thanos Kalliris en Vassilis Dertillis. Ze vertegenwoordigden Griekenland op het Eurovisiesongfestival 1987 in Brussel met het lied Stop waarmee ze 10e werden. Bang kan verwijzen naar: . Angst; Bang (band), een Griekse band Bang (film), een film uit 1995 Bang (kaartspel), een kaartspel Brucellose, ook wel de ziekte van Bang genoemd . Bernhard Bang, de Deense ... Bang | Definition of Bang at Dictionary.com ... . Bang kan verwijzen naar: . Angst; Bang (band), een Griekse band Bang (film), een film uit 1995 Bang (kaartspel), een kaartspel Brucellose, ook wel de ziekte van Bang genoemd . Bernhard Bang, de Deense dierenarts naar wie deze ziekte is vernoemd; BANG (bom), een bom van wapenfabrikant MBDA Bang (bedrijf), een bedrijf van Reckitt Benckiser Bang energy drinks official store. View our line of Bang Energy merchandise from energy drinks, supplements, apparel and accessories. Joi...

INFORMATIE

AUTEUR
Youp van 't Hek
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Bang!.pdf

OMSCHRIJVING

Bang is het geluid van een te hard dichtgeslagen deur, maar Bang kan ook het inslaan van een meedogenloze mortiergranaat zijn. Of Bang is de ontploffing van een doodgewone, terroristische huis-, tuin- en keukenbom. EnBang!met een uitroepteken is de titel van dit boek met columns waarmee ik u wakker wil schudden. Met een relativerende glimlach kijken naar het gruwelijkste nieuws. En ik wil niet alleen laten lachen, maar ook prikkelen, ontroeren, anders laten kijken naar de dagelijkse werkelijkheid en ook domweg vermaken. Met de rauwe werkelijkheid? Ja, daarom heet het boekje dan ook Bang!

Wil je het boek lezen?Bang! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Youp van 't Hek. Lezen Bang! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN