Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters

Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters - R. Bartlema | Warmolth.org

...door Bartlema, R., EAN 9789061095903, ISBN 9061095905 ... Mystiek van de Hebreeuwse letters - Miniaturen reeks , R ... ... . Bestel Mystiek van de Hebreeuwse letters van R. Bartlema. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De zeven zussen DWDD boeken van de maand. Over ons . Nieuws Onze winkel Wij lezen ... home; boeken - Mystiek van de Hebreeuwse letters ; Mystiek van de Hebreeuwse letters . R. Bartlema. €9,90. In winkelwagentje Zet op verlanglijst. EAN: 9789061095903: Publicatiedatum: 09-12-2006: Uitvoering: Hardback: Taal: Nederlands: Hoogte : 114 mm ... Ruud Bartlema Mystiek van de Hebreeuwse letters. ... bol.com | R. Bartlema Boeken kopen? Kijk snel! ... ... Ruud Bartlema Mystiek van de Hebreeuwse letters. Gedrukt boek . Mystieke overdenkingen in woord en beeld over de 22 letters van het Hebreeuwse alfabet. Genre Non-Fictie Onderwerpen ... Nederlands Serie Miniaturen reeks Uitgever Bekking & Blitz, Amersfoort [etc.] Verschenen 2006 ISBN 9061095905 Kenmerken 120 pagina's, 17 cm, ill Aantekening Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak In de Joodse mystiek spelen de twee wintig letters van het Hebreeuwse alfabet, waarmee TeNaCH (de Joodse bijbel, ons Oude Testament) geschreven is, een grote rol. Zowel in de mystiek van de kabbala als in de mystiek van het chassidisme hebben ze een prominente plaats in het geloofsleven. Miniaturen reeks 10 - Lodewijk Napoleon is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Miniaturen reeks 10 - Lodewijk Napoleon PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Miniaturen reeks 10 - Lodewijk Napoleon Vertongen en C° 24 - Balthazar van Baskerville; Een korte geschiedenis van de tractor in de Oekraine (luisterboek) Botox Of Boeddha? Bij Afwezigheid Van Mannen; Sjibbolet Filosofie - De vreemdeling; Haute Couture Naaitechnieken; De Optimisten; Het proces van de eeuw; Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters; Ter Apel-Barnflair ......

INFORMATIE

AUTEUR
R. Bartlema
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters.pdf

OMSCHRIJVING

In de Joodse mystiek spelen de twee wintig letters van het Hebreeuwse alfabet, waarmee TeNaCH (de Joodse bijbel, ons Oude Testament) geschreven is, een grote rol. Zowel in de mystiek van de kabbala als in de mystiek van het chassidisme hebben ze een prominente plaats in het geloofsleven.Beeldend kunstenaar en theoloog Ruud Bartlema houdt zich al vele jaren bezig met Joodse mystiek en heeft bij elk van de twee twintig Hebreeuwse letters een schitderij gemaakt. Aan elke letter zijn meerdere betekenissen en verhalen verbonden, waarvan de schilderijen ere en aantal tonen. Daarbij komen verschillende invalshoeken naar voren: de vorm van een letter, de naam, de getalswaarde, of een bijbels of nabijbels verhaal.

Wil je het boek lezen?Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Bartlema. Lezen Miniaturen reeks 11 - Mystiek van de Hebreeuwse letters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN