De stad uit

De stad uit - Petra Possel | Warmolth.org

... De stad is vanuit Nederland en België niet te ver vliegen en dankzij de vele vliegvelden rondom de stad kun je altijd wel een betaalbare vlucht vinden ... De Stad Uit - NRC ... . De veranderende stad - Gezinnen de stad uit. Het aantal Amsterdammers is nog nooit zo groot geweest, maar tegelijkertijd vertrekken vooral gezinnen uit de stad. De stad uit ! (Paperback). Rust en ruimte voor de kinderen: een droom of een nachtmerrie?Het was niet mijn idee om naar het noorden te verhuizen.... Hebban: 'De stad uit is een heerlijke verzameling van verhalen over de overgang van de drukke stad naar het rustige leven op het platteland, met kl ... De Stad Uit - indebuurt Rotterdam ... .... Hebban: 'De stad uit is een heerlijke verzameling van verhalen over de overgang van de drukke stad naar het rustige leven op het platteland, met kleurrijke personages en zeer uiteenlopende thema's. Een bundel om als lezer zelf ook even tot rust te kunnen komen'. Twitter. In de jaren zeventig en tachtig trokken veel Amsterdammers de stad uit richting de nieuwbouw in Purmerend. Later raakte de voormalige groeikern wat uit de gratie. Accepteer de 'voorkeuren' cookies om deze video te kunnen bekijken. Bouw Woon Leef. Sinds 2015 heeft De Stad uit 18.836 kinderen een echte natuurervaring mee mogen geven, voor velen van hen de eerste. De Stad uit, dat zijn tientallen partners van binnen en buiten de stad die kinderen uit stenige stadswijken natuur laten zien en voelen! Wat een feest om met Rott...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Possel
DIMENSIE
6,96 MB
BESTANDSNAAM
De stad uit.pdf

OMSCHRIJVING

Na het overlijden van haar man besluit Petra Possel het roer drastisch om te gooien: ze verhuist naar een voormalig walvisvaardersdorp aan het Friese IJsselmeer. Met veel zelfspot beschrijft ze haar eerste schreden op het platteland.Een stadse dame van middelbare leeftijd, een "weduwvrouw', die in haar eentje naar een dorp met tweehonderd inwoners trekt is niet alledaags, maar als er ook nog een nieuwe man over de vloer komt, houden zelfs de kleine dorpsjongetjes het niet stil. Openheid is de beste verdediging, ontdekt Possel al snel en zo ontwapent ze de Zwaluwman, de Sokkenvrouw en de rest van de "mienskip'.

Wil je het boek lezen?De stad uit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Possel. Lezen De stad uit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN