Het dagboek van Cerise 2 - Het boek van Hector

Het dagboek van Cerise 2 - Het boek van Hector - Aurélie Neyret | Warmolth.org

...als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont ... 1 - De stenen dierentuin - Het dagboek van Cerise | Koop ... ... . Bestel Het boek van Hector van Joris Chamblain;;Aurélie Neyret. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dagboek van Cerise, Het 2 - Het boek van Hector ... De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek ... Het dagboek van Cerise ... Het dagboek van Cerise - 1: De stenen dierentuin - 2: Het ... ... . Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek ... Het dagboek van Cerise HC 1+2 Voordeelpakket. De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Dagboek van Cerise, Het 2 - Het boek van Hector ... De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend! Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek ... Het boek van Hector. Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Haar favoriete onderwerp: mensen, vooral volwassenen. Die zijn zo ingewikkeld dat Cerise ze beter zou willen begrijpen. Ze vindt het leuk om ze in de gaten te houden en te proberen te raden wat voor geheimen ze ......

INFORMATIE

AUTEUR
Aurélie Neyret
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Het dagboek van Cerise 2 - Het boek van Hector.pdf

OMSCHRIJVING

De onderzoeken van Cerise, die afwisselend worden weergegeven als strip en als dagboek, zijn allemaal boeiend, grappig en ontroerend!Cerise is een elfjarig meisje dat alleen met haar moeder woont. Ze droomt ervan om schrijfster te worden en is daarom begonnen met schrijven in een dagboek! Haar favoriete onderwerp: mensen, vooral volwassenen. Die zijn zo ingewikkeld dat Cerise ze beter zou willen begrijpen. Ze vindt het leuk om ze in de gaten te houden en te proberen te raden wat voor geheimen ze verbergen...Elisabeth bijvoorbeeld... Al twintig jaar lang leent deze oude dame elke week hetzelfde boek uit de bibliotheek. Waarom? Waarom is dat boek zo belangrijk voor haar? Staat er misschien een geheim in dat ze maar niet boven water kan krijgen? Een nieuw raadsel voor Cerise, die tot alles bereid is om het op te lossen, zelfs als ze iets moet opofferen dat haar heel lief is...Al meer dan 1 miljoen lezers maakten kennis met de verhalen van Cerise!

Wil je het boek lezen?Het dagboek van Cerise 2 - Het boek van Hector in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aurélie Neyret. Lezen Het dagboek van Cerise 2 - Het boek van Hector Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN