IJskast moeder

IJskast moeder - Janneke van Bockel | Warmolth.org

...1950 was autisme nog geen aangeboren hersenontwikkelingsstoornis, maar zag men het als een gevolg van harteloze bejegening door de moeder, die daarom ijskastmoeder werd genoemd ... Koelkastmoedertheorie - Wikipedia ... . ?'Opeens begrijp ik waarom ik haar, als ze gevallen is, niet meteen overstelp met troostende woorden en genezende moederzoenen, maar rustig blijf en zeg dat een pleister zal helpen. Zij beleeft de wereld als woest, onstuimig en onvoorspelbaar en vraagt van mij dat ik de kalme haven ben waar ze op adem kan komen. Dáárom ben ik zo koel. Of misschien is cool een beter woord. IJskastmoeder is ... Omschrijving Afgelopen najaar verscheen het boek IJskastmoeder. Het beschrijft de intense ... IJskastmoeders - Andere Tijden ... . Dáárom ben ik zo koel. Of misschien is cool een beter woord. IJskastmoeder is ... Omschrijving Afgelopen najaar verscheen het boek IJskastmoeder. Het beschrijft de intense zoektocht van een moeder die er achter komt dat haar dochter autisme heeft en die zich een weg zoekt om daarmee om te leren gaan. IJskastmoeder - Een kind met autisme in huis Janneke van Bockel. € 17,99 Boek kopen 'Opeens begrijp ik waarom ik haar, als ze gevallen is, niet meteen overstelp met troostende woorden en genezende moederzoenen, maar rustig blijf en zeg dat een pleister zal helpen....

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke van Bockel
DIMENSIE
9,10 MB
BESTANDSNAAM
IJskast moeder.pdf

OMSCHRIJVING

IJskast moeder 1e druk is een boek van Janneke Bockel uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789401433884 ?Ontroerende getuigenis over leven met een aspergerkindIn dit boek schrijft Janneke van Bockel openhartig over haar zoektocht naar houvast als ze hoort dat haar dochter het syndroom van Asperger heeft. Met vallen en opstaan leert ze hoe ze haar dochter daarin kan begeleiden en wat dat van de andere gezinsleden vraagt.Een ontroerend verhaal, dat houvast en herkenbaarheid biedt aan ouders die worstelen met een kind dat niet volgens de boekjes opgroeit, en ook zeer veel nuttige info bevat voor hun omgeving (familie, leerkrachten, hulpverleners...)

Wil je het boek lezen?IJskast moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke van Bockel. Lezen IJskast moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN