Interviewen in de praktijk

Interviewen in de praktijk - Dick van der Lugt | Warmolth.org

...na vind je samenvattingen voor het boek Interviewen in de praktijk, geschreven door Dick van der Lugt, Lugt & Dick van der ... Interviewen in de praktijk - Dick van der Lugt - (ISBN ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Interviewen, Journalistiek, interviewen in de praktijd van der lugt journalistiek samenvatting & Communicatie & media. Interviewen in de praktijk (Paperback). Interviewen in de praktijk 3e druk is een boek van Dick van der Lugt uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V..... Als lid ... Studystore | Interviewen in de praktijk, Lugt, D. van der ... ... . Interviewen in de praktijk 3e druk is een boek van Dick van der Lugt uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V..... Als lid van de netwerkclub ZEP020 mocht ik een bedrijfspresentatie geven. Omdat ik dat zelf eerlijk gezegd vaak nogal saai vind, besloot ik het anders te doen. Ik heb onlangs workshops gevolgd over interactieve werkvormen en dacht: ik ga die kennis in de praktijk brengen. Dus liet ik me interviewen! 9789001823054 Interviewen in de praktijk koop je vanaf 22.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Het boek Interviewen in de praktijk, geschreven door Dick van der Lugt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Op deze pagina vind je de meest actuele aanvullingen op www.interviewenindepraktijk.noordhoff.nl. Waar in de tekst (website) staat, wordt naar de noordhoff-site verwezen c.q. deze site.; (boek) verwijst naar Interviewen in de praktijk (derde druk). De paragraafnummering komt overeen met die van het boek. Met Ctrl F kun je in dit document zoeken. Klik hier voor […] Interviewen in de praktijk | ISBN 9789001767723 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Interviewen in de praktijk. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 31,19 Excl. BTW check Volledige prijs. Samenvatting Interviewen in de praktijk - Dick van der Lugt. Login . Bekijk het Study Smart Pakket Samenvatting Interviewen in de praktijk - Dick van der Lugt. ISBN-10 900182305X ISBN-13 9789001823054. 832 Flashcards en notities. 10 Studenten. Deze samenvattingen +380.000 andere ... Interviewen in de praktijk compleet samengevat. Het betreft de 3e druk door Dick van der Lugt. De samenvatting kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel tijdens uw opleiding op de hogeschool of universiteit. 9789001767723 Interviewen in de praktijk koop je vanaf 11.89 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Interviewen in de praktijk (eBook) Dick van der Lugt is een gew...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick van der Lugt
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Interviewen in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Interviewen in de praktijk 3e druk is een boek van Dick van der Lugt uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001823054 Interviewen in de praktijk behandelt alle aspecten van een goed interview en de kwaliteiten waarover de interviewer moet beschikken. Interviewen in de praktijk is bestemd voor studenten aan de hbo- en wo- opleidingen voor journalistiek.Aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk, het journalistiek onderwijs en ervaringen van stagiaires legt Interviewen in de praktijk het interviewproces stap voor stap uit. Deze 3e herziene editie is op enkele plaatsen uitgebreid op basis van bestudering van vakliteratuur. Ook gepubliceerde interviews en uitspraken over interviewen leverden soms nieuwe inzichten op.De auteur, Dick van der Lugt (1947), was 18 jaar als docent verbonden aan de School voor Journalistiek te Utrecht. Hij schreef Didactische verkenning van de journalistiek, is co- auteur van Basisboek Journalistiek en is sinds 1975 werkzaam in de journalistiek.

Wil je het boek lezen?Interviewen in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick van der Lugt. Lezen Interviewen in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN