De innerlijke bevrijding

De innerlijke bevrijding - Arjen Slijp | Warmolth.org

...pte zich in... De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent ... De innerlijke bevrijding - Arjen Slijp - 9789022554012 ... ... . De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, ... De innerlijke bevrijding | ISBN 9789460927669 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Read "De innerlijke bevrijding jezelf helen en creëren wat je wilt" by Arjen Slijp available from Rakuten Kobo. Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn lev ... Over Arjen Slijp - De Innerlijke Bevrijding ... . Read "De innerlijke bevrijding jezelf helen en creëren wat je wilt" by Arjen Slijp available from Rakuten Kobo. Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn leven op zoek naar de oorzaak van zijn problemen en verdiepte zich in... De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, ... De Innerlijke Bevrijding, Bussum. 2,1 d. vind-ik-leuks. De Innerlijke Bevrijding is de krachtige en eenvoudige methode waarmee je fit, vrij & happy voelt. De Innerlijke Bevrijding is de krachtige en eenvoudige methode waarmee je fit, vrij & happy voelt. Daar zit ik dan in mijn eentje in een kamertje… 😉 Vandaag heb ik voor de eerste keer een 2-daagse die ik normaal in een zaal geef, online gedaan. Bevrijding (Paperback). Vanaf de dag dat bij Paul de diagnose HIV-positief werd gesteld, werd alles anders. In een groot aantal brieven aan zijn vriend... De Innerlijke Bevrijding. 2.1K likes. De Innerlijke Bevrijding is de krachtige en eenvoudige methode waarmee je fit, vrij & happy voelt. De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, ... De innerlijke bevrijding. Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn leven op zoek naar de oorzaak van zijn problemen en verdiepte zich in de mogelijkheden van zelfheling. Pas toen hij de blokkade opgeslagen emotionele pijn had opgeruimd, kon hij verder....

INFORMATIE

AUTEUR
Arjen Slijp
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
De innerlijke bevrijding.pdf

OMSCHRIJVING

Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn leven op zoek naar de oorzaak van zijn problemen en verdiepte zich in de mogelijkheden van zelfheling. Pas toen hij de blokkadeopgeslagen emotionele pijnhad opgeruimd, kon hij verder. Arjen ontdekte dat iedereen weliswaar andere problemen heeft, maar dat de oorzaak en oplossing in de basis vaak dezelfde zijn.In dit boek neemt Arjen je mee op een reis waarin je leert hoe je je leven in eigen hand kunt nemen. De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, je relatie verbeteren, traumas verwerken, je levensvreugde vergroten en je gezondheid verbeteren.Met dit boek kun je zelf de Innerlijke Bevrijding doen.Arjen Slijp leed jarenlang aan de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS en is daarvan genezen. Tegenwoordig geeft hij workshops en lezingen over de Innerlijke Bevrijding en begeleidt hij persoonlijke sessies. Hij woont met zijn vriendin en hun zoon in Bussum.

Wil je het boek lezen?De innerlijke bevrijding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjen Slijp. Lezen De innerlijke bevrijding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN