De man en zijn fiets

De man en zijn fiets - Wilfried de Jong | Warmolth.org

... Wilfried de Jong een selectie uit zijn mooiste wielerstukken voor NRC en De Muur ... Vind de man en zijn fiets in Boeken op Marktplaats ... . Daarnaast… Meer. 12 50. Verwacht over 24 weken Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat ... Voor De man en zijn fiets maakte Wilfried de Jong een selectie uit zijn mooiste wielerstukken voor NRC en De Muur. Daarnaast schreef hij nieuwe verhalen. Over kasseien, lege bidons, aanrijdingen en mist op de Mont Ventoux. `Wilfried ... Vind de man en zijn fiets | Zo goed als nieuw in Boeken op ... ... . Over kasseien, lege bidons, aanrijdingen en mist op de Mont Ventoux. `Wilfried de Jong voert je in een fauteuil door het wonderland van het cyclisme. 75 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met de man en zijn fiets! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats 182 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de man en zijn fiets eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De man en zijn fiets 9789057594144. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. De man en zijn wielerverhalen. Vanaf 2 juni is mijn boek verkrijgbaar in boekhandels, op sites, etc. 520 pagina's, het complete fietswerk (1990-2020). Van mijn eerste stuk over Parijs-Roubaix tot mijn laatste column over de Tour in coronatijd. En nooit eerder gebundeld (nieuw) werk. Signeren in Donner R'dam De man en zijn fiets is een fonkelende compositie met prachtige portretten van renners als Jan Janssen en Theo Bos, veertig van De Jongs beste wielercolumns, en nieuw werk, zoals een autobiografisch ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfried de Jong
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
De man en zijn fiets.pdf

OMSCHRIJVING

Voor De man en zijn fiets maakte Wilfried de Jong een selectie uit zijn mooiste wielerstukken voor NRC en De Muur. Daarnaast schreef hij nieuwe verhalen. Over kasseien, lege bidons, aanrijdingen en mist op de Mont Ventoux.`Wilfried de Jong voert je in een fauteuil door het wonderland van het cyclisme. Je schiet vaak in de lach - wat hij schrijft is wáár.' Tim Krabbé`De meeste mensen denken dat Wilfried de Jong een tv-maker is. Ze vergissen zich; hij is een schrijver.' Bert Wagendorp`Wilfried de Jong is de enige schrijver die op papier kan demarreren.' Matthijs van NieuwkerkWilfried de Jong (1957) is professioneel sportliefhebber. Sinds 2003 is hij presentator van Holland Sport, dat bekroond werd met een Zilveren Nipkowschijf. In NRC en nrc.next heeft hij een wekelijkse sportcolumn. Eerder schreef De Jong de boeken Aal en De linkerbil van Bettini.

Wil je het boek lezen?De man en zijn fiets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfried de Jong. Lezen De man en zijn fiets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN