Wulffers 3 - Wulffers en de zaak van de dode hoek

Wulffers 3 - Wulffers en de zaak van de dode hoek - Dick van den Heuvel | Warmolth.org

...pecifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in: ... Wulffers en de zaak van de dode hoek | Luisterboeken ... ... . 100%: Wulffers en de zaak van de vermoorde onschuld (ISBN: 9789023959328) in het Nederlands, Uitgever: Mozaiek, ook als e-book. Omschrijving Wulffers en de zaak van de dode hoek Flaptekst: Gerard van der Borcht is een potige Amsterdamse vrachtwagenchauffeur die met grote regelmaat naar Spanje rijdt. Op een dag bereikt zijn vrouw Eva het bericht dat hij de macht over het stuur heeft verloren in de Pyreneeën, en met zijn truck in een ravijn is gestort. Wulffers en de zaak van de dode hoek (e-boek) door Dick van den H ... Wulffers en de Zaak van de Dode Hoek - Dick van den Heuvel ... ... . Wulffers en de zaak van de dode hoek (e-boek) door Dick van den Heuvel, EAN 9789023959281. Read "Wulffers en de zaak van de dode hoek" by Dick van den Heuvel available from Rakuten Kobo. Flaptekst: Gerard van der Borcht is een potige Amsterdamse vrachtwagenchauffeur die met grote regelmaat naar Spanje rijd... Home Wulffers en de zaak van de dode hoek. Wulffers en de zaak van de dode hoek - Dick van den Heuvel. Een omgekomen vrachtwagenchauffeur blijkt al die tijd een groot geheim met zich mee te hebben gevoerd, dat uiteindelijk heeft geleid tot zijn dood. Wulffers en de zaak van de dode hoek (Dutch Edition) eBook: Dick van den Heuvel: Amazon.de: Kindle-Shop...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick van den Heuvel
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
Wulffers 3 - Wulffers en de zaak van de dode hoek.pdf

OMSCHRIJVING

Gerard van der Borcht is een potige Amsterdamse vrachtwagenchauffeur die met grote regelmaat naar Spanje rijdt. Op een dag bereikt zijn vrouw Eva het bericht dat hij de macht over het stuur heeft verloren in de Pyreneeën, en met zijn truck in een ravijn is gestort. De Franse politie doet onderzoek en komt tot de conclusie dat Gerards dood alleen hemzelf te verwijten valt. Eva gelooft daar helemaal niets van. In de hoop gehoor te vinden voor haar twijfels, klopt ze aan bij het politiebureau aan de Warmoesstraat. Maar daar kunnen de rechercheurs niets voor haar doen. Alleen politiepastor Cas Wulffers is bereid een luisterend oor te bieden. Hij besluit hier en daar eens navraag te doen naar Gerard en het bedrijf waarvoor hij werkte. Er komen steeds meer vragen naar boven. Waarom zijn er eigenlijk geen vrachtbrieven? Waarom weet niemand wat Gerard vervoerde? En waarom reed hij veel verder dan de officiële eindbestemming Sevilla?

Wil je het boek lezen?Wulffers 3 - Wulffers en de zaak van de dode hoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick van den Heuvel. Lezen Wulffers 3 - Wulffers en de zaak van de dode hoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN