Keer niet terug

Keer niet terug - Clare Donoghue | Warmolth.org

... boeken. Titel: Keer niet terug Auteur: Clare Donoghue Serie: Bennett & Lockyer deel 2 Uitgever: De Fontein Romans & spanning Verschijningsdatum: 17 april 2018 304 blz ... Keer niet terug | Clare Donoghue | vrouwenthrillers.nl ... . Over de auteur: Clare Donoghue is de auteur van Kijk niet om. Haar nieuwe thriller Keer niet terug heeft opnieuw brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer in de hoofdrol. Achterflap: In een bizarre moordzaak stuit brigadier Jane ... Afellay komt terug op sneer naar Ajax: 'Ik zou het niet nog een keer doen' Donderdag, 28 mei 2020 om 16:24 Ibrahim Afellay vierde in zijn beginperiode bij PSV vier ... AZ hoeft nergens op te rekenen: 'Ik keer niet terug, zoals ... ... ... Afellay komt terug op sneer naar Ajax: 'Ik zou het niet nog een keer doen' Donderdag, 28 mei 2020 om 16:24 Ibrahim Afellay vierde in zijn beginperiode bij PSV vier kampioenschappen, welke ... Keer niet terug | ISBN 9789026135804 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Keer niet terug is een boek dat je bezig houdt van begin tot eind. Je denkt mee met brigadier Jane Bennett en wordt meegesleept in het verhaal. Dit gebeurt al vanaf het eerste hoofdstuk. Jane stuit op een graf, waarin de vermiste studente Maggie wordt gevonden. Keer niet terug 1-304.indd 9 23-11-17 09:33 1 22 april - dinsdag 'Ik weet het,' zei ze, in afwachting van het vervolg van de preek die ze maar al te goed kende. Recensie: Keer niet terug - Clare Donoghue. Tijdens de zoektocht naar een vermiste stuit brigadier Jane Bennet op een graf. Het slachtoffer is een jonge psychologie student. Na het verhoren van haar ex-vriend en haar huidige vriend lijkt de dader gevonden te zijn. "Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na die drie maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker, niet voor mij en voor de zender niet lucratief. Want het draait toch om geld verdienen....

INFORMATIE

AUTEUR
Clare Donoghue
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Keer niet terug.pdf

OMSCHRIJVING

Twee rechercheurs jagen op een moordenaar die vastbesloten is zich niet te laten stoppen. Ondertussen worden lijken van studentes gevonden en raken steeds meer studentes vermist… Clare Donoghue is de auteur van "Kijk niet om'. Haar nieuwe thriller "Keer niet terug' heeft opnieuw brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer in de hoofdrol.In een bizarre moordzaak stuit brigadier Jane Bennett op iets wat een grafkist moet voorstellen. De kist bevat het lijk van een vermiste studente. Er worden twee verdachten verhoord, maar beiden ontkennen betrokkenheid. Wanneer enige tijd later opnieuw een kist wordt aangetroffen, bevestigt een anonieme tip Jane's vermoeden dat de twee zaken verband houden. Gaandeweg wordt het brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer steeds duidelijker dat ze jagen op een moordenaar die vastbesloten is zich door niets of niemand te laten stoppen."Overtuigend en verontrustend. Een auteur om in de gaten te houden!' -David Hewson"Clare Donoghue weet als geen ander personages te schetsen die op het eerste gezicht heel normaal lijken, maar die veel verborgen blijken te houden. De plotwendingen zijn sterk en staan garant voor een spannende thriller.' The Irish Voice.

Wil je het boek lezen?Keer niet terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clare Donoghue. Lezen Keer niet terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN