De bestemming van Elisabeth

De bestemming van Elisabeth - Laura Frantz | Warmolth.org

...: 'Ontzettend goed en gevoelig geschreven ... De bestemming van Elisabeth - webcat.hostedwise.nl ... . Dit is voor mij een van die zeldzame goede boeken die je maar weinig tegenkomt.' Daarna schreef Laura Frantz o.a. 'Bruid in het maanlicht', 'De bestemming van Elizabeth' en 'De bijenkoningin'. De bestemming van Elisabeth. Historische romanauteur Laura Frantz is terug met "De bestemming van Elisabeth', een spannende roman over liefde, verraad... De vooraanstaande Elisabeth 'Liberty' Lawson wordt in de steek gelaten door haar verloofde én ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britten. Niemand schiet haar te hulp, behalve de ... bol.com | De bestemming van Elisabeth, Laura Frantz ... ... . Niemand schiet haar te hulp, behalve de patriot Noble Rynallt. Maar zijn hulp brengt een nieuwe serie vijanden met zich mee. Liberty staat voor een verschrikkelijke keuze: moet ze zich bij de radicale revolutionisten scharen of trouw blijven aan ... Lees „De bestemming van Elisabeth" door Laura Frantz verkrijg...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Frantz
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
De bestemming van Elisabeth.pdf

OMSCHRIJVING

Historische romanauteur Laura Frantz is terug met "De bestemming van Elisabeth', een spannende roman over liefde, verraad en een nieuw begin tijdens de vooravond van de Amerikaanse Revolutie. De vooraanstaande Elisabeth "Liberty' Lawson wordt in de steek gelaten door haar verloofde én ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britten. Niemand schiet haar te hulp, behalve de patriot Noble Rynallt. Maar zijn hulp brengt een nieuwe serie vijanden met zich mee. Liberty staat voor een verschrikkelijke keuze: moet ze zich bij de radicale revolutionisten scharen of trouw blijven aan haar Engelse wortels? En tegen welke prijs?

Wil je het boek lezen?De bestemming van Elisabeth in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Frantz. Lezen De bestemming van Elisabeth Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN