Elementaire Deeltjes - Zwarte gaten

Elementaire Deeltjes - Zwarte gaten - Katherine Blundell | Warmolth.org

...en over dit fenomeen: Wat is een zwart gat? Hoe worden ze ontdekt? En wat zou er gebeuren als je te dicht bij een zwart gat komt? Blundell bespreekt hoeveel zwarte gaten er mogelijk zijn in het heelal, en hoe ze zich ontwikkelen ... Kunnen lichte deeltjes het mysterie van oeroude zwarte ... ... ... Elementaire Deeltjes 49 - Zwarte gaten Katherine Blundell. Vanwege hun geheimzinnige eigenschappen zijn zwarte gaten een voortdurende bron van fascinatie. » Lees verder. € 4,49 bij Bol.com € 4,99 bij Apple iTunes vergelijke alle 6 prijzen Bestel Elementaire Deeltjes Zwarte gaten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Elementaire Deel ... Elementaire Deeltjes Zwarte gaten, Katherine Blundell ... ... . € 4,49 bij Bol.com € 4,99 bij Apple iTunes vergelijke alle 6 prijzen Bestel Elementaire Deeltjes Zwarte gaten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Elementaire Deeltjes 49 - Zwarte gaten. Auteur: Katherine Blundell. E-book op Bol.com (€ 4,99) Tweeten. Omschrijving Elementaire Deeltjes 49 - Zwarte gaten. Vanwege hun geheimzinnige eigenschappen zijn zwarte gaten een voortdurende bron van fascinatie. In dit Elementaire Deeltje beantwoordt Katherine Blundell een reeks vragen over dit fenomeen: Wat is een zwart gat? Hoe worden ze ontdekt? En wat zou er gebeuren als je te dicht bij een zwart gat komt? Blundell bespreekt hoeveel zwarte gaten er mogelijk zijn in het heelal, en hoe ze zich ontwikkelen en groeien - door materiaal van sterren te ... Exacte wetenschap.nl. Natuurkunde. Laatste berichten. 19:53 Zwarte gaten. Alle materie, licht en dus ook donkere materie, kan eenmaal gevallen in een zwart gat niet meer ontsnappen. In tegenstelling tot normale materie komt geen energie vrij bij de val naar het zwarte gat (omzetting kinetische energie in warmte en straling). Zoals we in het vorige artikel in deze serie al zagen, is een van de interessantste aspecten van zwarte gaten dat we zowel de relativiteitstheorie als de quantummechanica nodig hebben om ze echt goed te begrijpen. Vandaag bespreken we een verrassend gevolg van deze combinatie van theorieën: zwarte gaten zijn uiteindelijk toch niet helemaal zwart! In dit artikel: Volgens Stephen Hawking niet. De ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Katherine Blundell
DIMENSIE
6,27 MB
BESTANDSNAAM
Elementaire Deeltjes - Zwarte gaten.pdf

OMSCHRIJVING

Vanwege hun geheimzinnige eigenschappen zijn zwarte gaten een voortdurende bron van fascinatie. In dit Elementaire Deeltje beantwoordt Katherine Blundell een reeks vragen over dit fenomeen: Wat is een zwart gat? Hoe worden ze ontdekt? En wat zou er gebeuren als je te dicht bij een zwart gat komt? Blundell bespreekt hoeveel zwarte gaten er mogelijk zijn in het heelal, en hoe ze zich ontwikkelen en groeien - door materiaal van sterren te stelen. Ze kijkt naar de zwarte gaten die zich in het centrum van sterrenstelsels bevinden. En ook geeft ze uitleg over wat zwarte gaten te maken hebben met quasars en andere spectaculaire fenomenen in het universum.

Wil je het boek lezen?Elementaire Deeltjes - Zwarte gaten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katherine Blundell. Lezen Elementaire Deeltjes - Zwarte gaten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN