De weg naar little dribbling

De weg naar little dribbling - Bill Bryson | Warmolth.org

...ittle Dribbling. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2016 Kenmerken 1 daisy-rom (15 uur, 38 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening vertaald [uit het Engels] door Peter Diderich Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, [2016] ... De weg naar Little Dribbling van Bill Bryson | Boek en ... ... . - 348 pagina's De weg naar Little Dribbling ... Bryson_Little_Dribbling 1e dr V2 DEF 21-12-15 16:46 Pagina 8. Proloog i E en van de dingen die je meemaakt als je ouder wordt, is dat je een heleboel nieuwe manieren vindt om je te bezeren. Laatst, op va-kantie in Frankrijk, werd ik pal op mijn hoofd geraakt door de auto- De weg naar Little Dribbling . De witte oorlog . De zomer van 1927 . DEA . Een hui ... De weg naar little dribbling eBook door Bill Bryson ... ... . Proloog i E en van de dingen die je meemaakt als je ouder wordt, is dat je een heleboel nieuwe manieren vindt om je te bezeren. Laatst, op va-kantie in Frankrijk, werd ik pal op mijn hoofd geraakt door de auto- De weg naar Little Dribbling . De witte oorlog . De zomer van 1927 . DEA . Een huis vol . Gehechtheid in psychotherapie . Grensgebieden van het recht . Het taalinstinct . Het wonderbaarlijke leven van de Thunderbolt Kid . Intuitie . Leo Castelli en zijn kunstenaarskring in New York ... De Bryson-lijn. Bryson reist in De weg naar Little Dribbling langs zijn eigenhandig uitgestippelde Bryson-lijn, die begint in Bognor Regis en eindigt in het noordelijke Cape Wrath. De Bryson-lijn ontstaat wanneer hij wil weten hoe je het verst in een rechte lijn door het land kan trekken, zonder zout water over te steken. De weg naar Little Dribbling Bill Bryson een reis door Groot-Brittannië Twintig jaar na Bill Brysons eerste kennismaking met Groot-Brittannië, die hij uitgebreid heeft beschreven in 'Een klein eiland' - een van de meest geliefde reisboeken van de afgelopen decennia - besluit hij tot een gloednieuwe reis om 'zijn' land te herontdekken in 'De weg naar Little Dribbling'....

INFORMATIE

AUTEUR
Bill Bryson
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar little dribbling.pdf

OMSCHRIJVING

Bill Brysons kennis over Groot-Brittannië ontwikkelde zich van ‘weet bijna niets’, naar ‘grondige vertrouwdheid’, tot ‘complete verbijstering: wat weet ik eigenlijk weinig’. Ineens realiseert Bryson zich namelijk dat hij in een land woont dat zich zo snel ontwikkelt dat het hem vreemd aandoet, een plek vol beroemdheden wier namen en talenten hij niet kan onderscheiden, acroniemen die hem moeten worden uitgelegd, gespreksonderwerpen die hij niet langer kan volgen. En precies op dat moment wordt Bryson opgeroepen om een test te doen voor het Brits staatsburgerschap. Twintig jaar na zijn eerste kennismaking met Groot-Brittannië, die hij uitgebreid heeft beschreven in Een klein eiland – een van de meest geliefde reisboeken van de afgelopen decennia – besluit hij tot een gloednieuwe reis om ‘zijn’ land te herontdekken. Wederom leidt dat tot hilarische anekdotes waarmee hij de typische kijk van de Engelsen op hun eiland schitterend tot uitdrukking weet te brengen.

Wil je het boek lezen?De weg naar little dribbling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bill Bryson. Lezen De weg naar little dribbling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN