Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht

Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht - Frank Witzel | Warmolth.org

...ki; 880 blz. euro29,99 Frank Witzel (1955) schreef 'Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht' ... Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de ... ... . Een explosieve mix van geschiedenis en fictie die het naoorlogse Duitsland door de ogen en oren van een fantasievolle puberjongen tot leven brengt. Met dit boek won Witzel de Deutscher Buchpreis 2015, de belangrijkste literaire prijs in Duitsland. In deze groots opgezette ... Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht is een explosieve mix van geschiedenis en fictie ... Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de ... ... ... Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht is een explosieve mix van geschiedenis en fictie, een caleidoscoop van stemmingen die de kosmos van de oude Bondsrepubliek op fenomenale wijze tot leven brengt. Detail product. 28-dec-2016 - Informatie over het boek: 'Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht ' van Frank Witzel Hij moest een vorm vinden om hem tot leven te blazen. Zijn hoofdpersoon beweegt zich in cirkels die steeds dieper gaan. Het is daardoor een complex boek geworden. Het ontbreken van een lineaire vorm geeft er ook afwisseling aan. Hij heeft lang aan de structuur van Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de RAF bedacht gewerkt....

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Witzel
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht.pdf

OMSCHRIJVING

In deze groots opgezette literaire reconstructie van het tijdperk na de Tweede Wereldoorlog tot de val van de Muur in 1989 blikt een volwassen man terug op zijn tienerjaren in de oude Bondsrepubliek Duitsland. De complete geschiedenis van de popmuziek komt langs, drugs, het katholicisme met zijn martelaren, de filosofie van Nietzsche tot Derrida, de politiek, van de nazistische naweeën tot de Duitse Herfst, Amerikaanse tv-series, snoep en speelgoed uit de vorige eeuw, en een bont gezelschap naoorlogse iconen. Tegen dit overweldigende decor speelt het ontroerende verhaal van de seksuele ontwikkeling en de eerste verliefdheid van een jongen die alles probeert te begrijpen en alleen maar het goede wil doen.Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht is een explosieve mix van geschiedenis en fictie, een caleidoscoop van stemmingen die de kosmos van de oude Bondsrepubliek op fenomenale wijze tot leven brengt.

Wil je het boek lezen?Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Witzel. Lezen Hoe een manisch-depressieve tiener in de zomer van 1969 de Rote Armee Fraktion bedacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN