Land van stilte

Land van stilte - Tessa Afshar | Warmolth.org

.... Land van stilte. Met de Bijbels-historische roman 'Land van stilte' geeft Tessa Afshar een stem aan de vrouw uit Marcus 5 die Jezus' kleed aanraakte ... Land van stilte | Afshar, Tessa | Boeken | Kameel.nl ... . 'Wie heeft Mij aangeraakt?' Elianna wordt verpletterd door schuldgevoel over de dood van haar broertje, die overleed terwijl zij op hem paste. Ze werkt hard voor haar vader en haar mooie tapijtpatronen brengen zijn zaak veel goeds, maar de ... Een van de hoofdpersonen in dit verhaal is Groningen, het land dat van stilte houdt. Net als de mensen die er al generaties wonen of zij die er heen trekken omdat ze verlangen naar die stilte. Dat stilte ook spanningen op kan roepen ... bol.com | Land van stilte (ebook), Tessa Afshar ... ... . Net als de mensen die er al generaties wonen of zij die er heen trekken omdat ze verlangen naar die stilte. Dat stilte ook spanningen op kan roepen en voor onbegrip kan zorgen, ervaart bijna iedereen die een rol speelt in dit zich kalm maar gestaag ontwikkelende verhaal over eenzaamheid en hunkering. Met de Bijbels-historische roman 'Land van stilte' geeft Tessa Afshar een stem aan de vrouw uit Marcus 5 die Jezus' kleed aanraakte. 'Wie heeft Mij aangeraakt?' Elianna wordt verpletterd door schuldgevoel over de dood van haar broertje, die overleed terwijl zij op hem paste. Met de Bijbels-historische roman 'Land van stilte' geeft Tessa Afshar een stem aan de vrouw uit Marcus 5 die Jezus' kleed aanraakte.'Wie heeft Mij aangeraakt?' Elianna wordt verpletterd door schuldgevoel over de dood van haar broertje, die overleed terwijl zij op hem paste. Ze werkt hard voor haar vader en haar mooie tapijtpatronen brengen zijn zaak veel goeds, maar de vergeving waar ... Met de Bijbels-historische roman 'Land van stilte' geeft Tessa Afshar een stem aan de vrouw uit Marcus 5 die Jezus' kleed aanraakte.'Wie heeft Mij aangeraakt?' Elianna wordt verpletterd door schuldgevoel over de dood van haa 'Land van stilte' door Tessa Afshar - Onze prijs: €22,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel Land van stilte van Tessa Afshar. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Land van stilte. Uitgever KokBoekencentrum, Utrecht Verschenen 2018 Kenmerken 104 pagina's, 27 cm Aantekening Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : Voorhoeve, ©2016 Vertaling van Land of silence. - Carol Streams, IL : Tyndale House Publishers, ©2016 Het e-book Land van stilte, geschreven door Tessa Afshar, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vergelijken - Land van stilte - eBook (9029725656) (Tessa Afshar) ISBN: 9789029725651 - Het eBook Land van stilte (9029725656) geschreven door Tessa Afshar bestel je op bruna.nl! Met de Bijbels-historische roman 'Land van stilte' geeft Tessa Afshar een…...

INFORMATIE

AUTEUR
Tessa Afshar
DIMENSIE
6,84 MB
BESTANDSNAAM
Land van stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Met de Bijbels-historische roman "Land van stilte' geeft Tessa Afshar een stem aan de vrouw uit Marcus 5 die Jezus' kleed aanraakte."Wie heeft Mij aangeraakt?' Elianna wordt verpletterd door schuldgevoel over de dood van haar broertje, die overleed terwijl zij op hem paste. Ze werkt hard voor haar vader en haar mooie tapijtpatronen brengen zijn zaak veel goeds, maar de vergeving waar ze zo naar verlangt, krijgt ze niet. Ze ontzegt zichzelf alle geluk en als ze ziek wordt, ervaart ze dat als een terechte straf. Geen dokter kan haar beter maken. Twaalf lange, eenzame jaren gaan voorbij. Totdat ze de geruchten hoort over een man die al door een kleine aanraking kan genezen. Heeft ze de moed? Kan Hij haar bevrijden van haar schuld? Tessa Afshar schreef al meerdere Bijbels-historische romans, zoals "Aan zijn voeten' over Ruth en Boaz.

Wil je het boek lezen?Land van stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tessa Afshar. Lezen Land van stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN