Tuinontwerp Voor De Kleine Tuin

Tuinontwerp Voor De Kleine Tuin - C. Tilston | Warmolth.org

... te maken, wordt vaak gedacht. De auteurs bewijzen met dit boek het tegendeel! Voor mij, als tuinontwerper, is een tuinontwerp maken voor een kleine tuin een superleuke uitdaging ... De 293 beste afbeeldingen van Kleine tuin ontwerpen in ... ... . Vaak is de wensenlijst groot en de ruimte beperkt De uitdaging is om zoveel mogelijk van de wensen toch te laten terug komen in het ontwerp. Kleine tuin inspiratie. Bij een kleine voortuin moet er vaak creatief worden omgegaan met de ruimte. Toch zijn er ontzettend veel mogelijkheden! In dit tuinontwerp voor een rijtjeswoning is gebruik gemaakt van bestrating, hout en beplanting voor een onderhoudsarme voortuin. En ... De 293 beste afbeeldingen van Kleine tuin ontwerpen in ... ... . Toch zijn er ontzettend veel mogelijkheden! In dit tuinontwerp voor een rijtjeswoning is gebruik gemaakt van bestrating, hout en beplanting voor een onderhoudsarme voortuin. En toch geeft het ontwerp een warme en natuurlijke uitstraling. Kleine tuin. Wij maken tuinontwerpen voor zowel grote als kleinere tuinen. Een kleine tuin is slechts een relatief begrip. Wij spreken van een kleine tuin om het moment dat de totale oppervlakte van de tuin, zonder het terrasgedeelte, minder is dan 60% van het totale oppervlakte. De basis van een mooie kleine tuin is een doordacht tuinontwerp waarbij de ruimte optimaal benut wordt. Met enkele slimme trucjes kan je tuinaannemer je tuin optisch groter doen lijken. Door donkere planten zoals klimop achteraan in de tuin te zetten, creëer je meer diepte. Lichtkleurige planten achteraan zorgen dan weer voor breedte....

INFORMATIE

AUTEUR
C. Tilston
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Tuinontwerp Voor De Kleine Tuin.pdf

OMSCHRIJVING

Formaat doet er nu een niét aan toe, als je het hebt over het realiseren van een droomtuin. Zelfs de allerkleinste buitenruimte kan worden veranderd in een mooie, eigentijdse tuin, waar jong en oud zich helemaal op hun gemak voelen. In Tuinontwerp voor de kleine tuin laat tuinarchitect Caroline Tilston je aan de hand van 14 voorbeeldtuinen zien hoe het moet. Van een dakterras en minimalistische stadstuin tot een landelijke tuin op het platteland: alle stijlen komen aan bod. Iedere tuin is voorzien van een handige plattegrond en een overzicht van de toegepaste beplanting.Daarnaast worden de belangrijkste elementen uitgelicht en van een aantal ideeën wordt stap voor stap uitgelegd hoe je ze in je eigen tuin kunt realiseren. Neem hierbij de schitterende en overzichtelijke fotografie en het zal duidelijk zijn: dit is het ideale naslagwerk voor iedereen met slechts een beperkte buitenruimte.

Wil je het boek lezen?Tuinontwerp Voor De Kleine Tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Tilston. Lezen Tuinontwerp Voor De Kleine Tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN