De tempelcodex

De tempelcodex - Joel C. Rosenberg | Warmolth.org

...hrijver lezen zonder dat het verveelt. Opbouw spanning is werkelijk onnavolgbaar ... De tempelcodex (e-Book) - Joel C. Rosenberg | Boeken.com ... . Ik kan deze schrijver bij iedereen aanbevelen. Lees „De tempelcodex" door Joel C. Rosenberg verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterde. Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd... De Tempelcodex. Koop Nu €9,99. 7 . De Tempelcodex. In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterde. Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd. Op 1 juni 1956 br ... De boeken van Joel C. Rosenberg op volgorde ... ... . Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd. Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Tempelcodex, de. VAN DE AUTEUR VAN DE BESTSELLER HET EZECHI SCENARIO Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder ... Read "De tempelcodex" by Joel C. Rosenberg available from Rakuten Kobo. In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterde. Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd... De tempelcodex | ISBN 9789023915959 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De tempelcodex. In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterd...

INFORMATIE

AUTEUR
Joel C. Rosenberg
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
De tempelcodex.pdf

OMSCHRIJVING

In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterde. Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd.Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf.In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel.Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen.Nu, precies vijftig jaar nadat de koperen rol werd onthuld, komt Joel C. Rosenberg, auteur van meerdere New York Times-bestsellers, met zijn meest bloedstollende verhaal tot nu toe.Joel Rosenberg schreef 5 bloedstollende, internationale thrillers over de wereld aan de vooravond van de Apocalyps. Terroristische aanslagen, de bouw van de Derde Tempel in Jeruzalem, kernwapens in Rusland en Iran, bloedbaden in Irak en de Verenigde Staten leiden tot grote mondiale spanningen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?De thrillers van Joel Rosenberg vormen een eenheid, maar zijn ook als afzonderlijke delente lezen. De juiste volgorde van deze reeks is:1.De Laatste Jihad2.De Laatste Dagen3.Het Ezechiëlscenario4.De Tempelcodex5.De EindstrijdDe nieuwe reeks van Joel Rosenberg begint met de Twaalfde Imam. Binnenkort verschijnt het tweede deel Operatie Teheran.

Wil je het boek lezen?De tempelcodex in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joel C. Rosenberg. Lezen De tempelcodex Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN