The Night Manager (de ideale vijand)

The Night Manager (de ideale vijand) - John le Carré | Warmolth.org

...es wat het daglicht niet kan verdragen en is tevens de man die verantwoordelijk is voor de dood van een van Jonathans dierbaren ... Recensie: The Night Manager - de ideale vijand - Chicklit ... . Geschreven bij The night manager (De ideale vijand) De nachtmanager van een groot hotel in Zwitserland is een Britse spion, die probeert een puissant rijke handelaar in criminele zaken te ontmaskeren. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het boek als eerste heb gepakt, omdat Hugh Laurie op de voorkant stond. Ik ben een grote fan van hem. De BBC verfilmde The Night Manager (De ideale vijand) tot een indrukwekkende televisie-serie, m ... Recensie: The Night Manager - de ideale vijand - Chicklit ... . Ik ben een grote fan van hem. De BBC verfilmde The Night Manager (De ideale vijand) tot een indrukwekkende televisie-serie, met in de hoofdrollen onder meer Hugh Laurie, Tom Hiddleston en Elizabeth Debicki. Schrijf een recensie. Email * Wachtwoord * Account aanmaken. Velden met een * zijn verplicht. Specificaties Auteur John Le Carre Uitgever Luitingh Sijthoff The Night Manager is in 1993 al uitgegeven maar is recent opnieuw uitgebracht. Dit ter ere van de 8-delige serie die van het boek gemaakt is. De rol van Roper wordt hierin gespeeld door Hugh Laurie (ook wel bekend als dokter House), wat de serie erg aantrekkelijk maakt om eens te gaan bekijken. 'The night manager (De ideale vijand...

INFORMATIE

AUTEUR
John le Carré
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
The Night Manager (de ideale vijand).pdf

OMSCHRIJVING

Hoe dieper je wroet, hoe vuiler je handenAanvankelijk is Jonathan Pine niet meer dan een doorsnee nachtmanager in een chic hotel. Maar als één enkele poging informatie door te spelen naar de Britse autoriteiten - over een internationale ondernemer in het hotel die zich bezighoudt met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen - hem als een boemerang treft, en er in Jonathan Pines naaste omgeving mensen beginnen dood te gaan, stort hij zich in een strijd tegen machten die zijn voorstellingsvermogen verre te boven gaan.In een ijzingwekkend verhaal over corrupte inlichtingendiensten, prijskaartjes van meer dan een miljard dollar en de waarheid omtrent de gruwel die wapenhandel heet, schept John le Carré een claustrofobische wereld waarin niemand kan worden vertrouwd.De BBC verfilmde The Night Manager (De ideale vijand) tot een indrukwekkende televisie-serie, met in de hoofdrollen onder meer Hugh Laurie, Tom Hiddleston en Elizabeth Debicki.

Wil je het boek lezen?The Night Manager (de ideale vijand) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John le Carré. Lezen The Night Manager (de ideale vijand) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN