DE DAME

DE DAME - Steven James | Warmolth.org

...olijk borrelen en netwerken, chique en relaxed dineren en heerlijk ontspannen terwijl de kids aan het spelen zijn ... Home - Huisartsenpraktijk De Dame ... . De Dame Ontmoetingsruimte en Buurtfitness zullen in ieder geval t/m 28 april gesloten blijven vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. U behoort als bezoeker van De Dame tot de meest kwetsbare doelgroep en wij willen dat u geen enkel risico loopt. Restaurant & Terras De Dames, Vergaderruimtes, Recepties, Beeldentuin, Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas, Recreatie, Vergaderen Rotterdam De Dames IJssalon & Chocolaterie. U bent bij De Dames IJssalon & Chocolaterie op het juiste adres voor persoonlijke cadeaus, chocolade en vers ij ... Leefgoed de Olifant ... . U bent bij De Dames IJssalon & Chocolaterie op het juiste adres voor persoonlijke cadeaus, chocolade en vers ijs. Volop verschillende producten, volop keuze. Relatiegeschenken en cadeaus. Creatief zijn is voor ons heel belangrijk. Huisartsenpraktijk De Dame Dr. Max Euwestraat 64 3554 EZ UTRECHT E-mail: [email protected] Telefoon: 0302437707 Receptenlijn: 0302437707 keuze 2 De Dames is a trendy breakfast & lu...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven James
DIMENSIE
8,11 MB
BESTANDSNAAM
DE DAME.pdf

OMSCHRIJVING

Met enige tegenzin stelt FBI-agent Patrick Bowers een onderzoek in naar een dubbele moord in een afgelegen stadje in het noordwesten van Wisconsin: helemaal niet de complexe zaak waar hij zich doorgaans in vastbijt. Maar dan stuit hij op een cybercomplot. Er lopen lijnen van spionagezaken uit de tijd van de Koude Oorlog naar de huidige spanningen in het Midden-Oosten. Terwijl Bowers de kluwen ontwart, wordt hij geconfronteerd met oude, amper geheelde wonden uit zijn eigen verleden.

Wil je het boek lezen?DE DAME in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven James. Lezen DE DAME Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN