MBA Financiële rapportage en analyse

MBA Financiële rapportage en analyse - Henk Fuchs | Warmolth.org

...eerd op de nieuwe MBA-exameneisen per 1 januari 2013 van de Associatie ... Uitwerkingen MBA Financiële Rapportage en Analyse - Bol.com ... . Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt op journaliseren, komen in deze uitgave onderwerpen als verslaggeving, resultatenanalyse, ratio's en de winst- en verliesrekening aan bod. 'Financiële rapportage en analyse MBA' is een compleet nieuwe methode, gebaseerd op de nieuwe MBA-exameneisen per 1 januari 2013 van de Associatie. Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt op journa ... Korte HBO Inleiding financiele rapportage en analyse ... . Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt op journaliseren, komen in deze uitgave onderwerpen als verslaggeving, resultatenanalyse, ratio's en de winst- en verliesrekening aan bod. financiële rapportage en analyse mba, werk. Taal Nederlands Vers. datum 12/09/2012 NSTC 9789001818951 Financiële Rapportage en Analyse MBA is een compleet nieuwe methode, deels voortbordurend op de inhoud van de succesvolle methode Bedrijfsadministratie...Nu! van dezelfde auteur. De methode is gebaseerd op de nieuwe MBA-exameneisen van de Associatie. financiële rappor...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Fuchs
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
MBA Financiële rapportage en analyse.pdf

OMSCHRIJVING

Financiële Rapportage en Analyse MBA is een compleet nieuwe methode, deels voortbordurend op de inhoud van de succesvolle methode Bedrijfsadministratie...Nu! van dezelfde auteur.De methode is gebaseerd op de nieuwe MBA-exameneisen van de Associatie. Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt op journaliseren, komen in deze uitgave onderwerpen als verslaggeving, resultatenanalyse, ratio's en de winst- en verliesrekening aan bod.In het hoofdboek wordt de theorie afgesloten met zelftoetsen per hoofdstuk. Daarnaast kan de student zich voorbereiden op het examen met het Opgaven- en Werkboek.

Wil je het boek lezen?MBA Financiële rapportage en analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fuchs. Lezen MBA Financiële rapportage en analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN