Dappere Dirk durft

Dappere Dirk durft - Marcel Winkel | Warmolth.org

...usiaste bridger, Top of Nul. Bridgeverhalen en een aantal bridgepuzzels in het blad Bridgevaria Dappere Dirk durft: spellen en theorie voor de enthousiaste bridger: Amazon ... Dappere Dirk durft - NRC Webwinkel ... .fr: Winkel, Marcel, Klarenbeek, Carolien: Livres anglais et étrangers Buy Dappere Dirk durft: spellen en theorie voor de enthousiaste bridger 01 by Marcel Winkel, Carolien Klarenbeek (ISBN: 9789081954204) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Bestel Dappere Dirk durft van Marcel Winkel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Voor de bridg ... Marcel Winkel: Dappere Dirk durft ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Bestel Dappere Dirk durft van Marcel Winkel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Voor de bridger die het spel al in de vingers heeft is Plezier met Bridge samengesteld. Het bevat de boeken Dappere Dirk Durft. Spellen en theorie voor de enthousiaste bridger, Top of Nul. Bridgeverhalen en een aantal bridgepuzzels in het blad Bridgevaria Get this from a library! Dappere Dirk durft : spellen en theorie voor de enthousiaste bridger. [Marcel Winkel] Bestel Dappere Dirk durft Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Een dappere dokter durft kritisch naar zijn eigen persoonlijke functioneren te kijken, naar de standpunten en handelwijzen van zijn beroepsgroep en naar de maatschappelijke verantwoordelijkheden van alle artsen. Een dappere dokter laat zich aanspreken op zijn professionaliteit en durft anderen aan te spreken op hun professionaliteit. 1.495 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop wie durft eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Winkel
DIMENSIE
4,26 MB
BESTANDSNAAM
Dappere Dirk durft.pdf

OMSCHRIJVING

Bridge is een foutenfestival. Zij die er het minst maken, staan op het podium'. Dappere Dirk neemt je mee op weg naar dat podium.Dappere Dirk Durft. Spellen en theorie voor de enthousiaste bridger is een luchtig en zeer toegankelijk geschreven bridgeboek waarin auteur en topbridger Marcel Winkel humor en serieus bridge samen laat gaan. Vele interessante spellen passeren de revue waarin zowel de praktijk als de theorie besproken wordt. Dappere Dirk Durft staat boordevol tips en handigheden, waarmee u als bridger het aantal positieve scores zult vergroten. Dappere Dirk Durft is een uitdaging voor spelers die het predicaat beginner ontgroeid zijn.Max Rebattu (Columnist De Telegraaf): `Wat Dappere Dirk Durft is niet alleen erg leuk om te lezen maar helpt de ambitieuze clubbridger om hogerop te komen'Jamilla Spangenberg (zilveren medaillist WK Girls):``Wat een heerlijk boek! Het staat vol leuke spellen en tips, maar het meest geniet ik van de intermezzo's. Tijdens het lezen ervan worden niet alleen je hersens maar ook je lachspieren aan het werk gezet'.Ton Bakkeren (trainer/coach Open Team): `Leuke verhalen, prettig geschreven met ook nog leerzame tips tussendoor'.Joris van Lankveld: (wereldkampioen juniorenbridge):`De combinatie van humor en goede analyse maakt dit boek een genot om te lezen. Marcel heeft door dat plezier in bridge de garantie is om zoveel mogelijk uit je spel te halen'.Wubbo de Boer (oud-wereldkampioen en juniorencoach): Marcel is er weer in geslaagd een interessant stuk lectuur te presenteren. Hij doet dit op de manier zoals we dat van hem kennen: in duidelijke taal en met veel humor. Kortom een aanrader'.

Wil je het boek lezen?Dappere Dirk durft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Winkel. Lezen Dappere Dirk durft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN