Liefdesbrieven in Rose Harbor

Liefdesbrieven in Rose Harbor - Debbie Macomber | Warmolth.org

... • ebook • epub. Samenvatting . De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak ... Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor | Debbie ... ... . Liefdesbrieven in Rose Harbour. De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Rose Harbor serie, Paperback, 2016, 2e druk, 327 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed Liefdesbrieven in Rose Harbor is het derde deel in de serie Rose Harbor. Jo Marie heeft het druk met haar B&B in Cedar Cove. Samen me ... bol.com | Rose Harbor - Liefdesbrieven in Rose Harbor ... ... . Rose Harbor serie, Paperback, 2016, 2e druk, 327 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed Liefdesbrieven in Rose Harbor is het derde deel in de serie Rose Harbor. Jo Marie heeft het druk met haar B&B in Cedar Cove. Samen met haar klusjesman, Mark, werkt ze hard om alles in orde te hebben voor haar gasten. Ze vraagt zich steeds meer af, wat zijn achtergrond kan zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Debbie Macomber
DIMENSIE
11,98 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesbrieven in Rose Harbor.pdf

OMSCHRIJVING

De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt Omdat hij niet graag over zichzelf praat weet Jo Marie weinig over Marks leven. Ze neemt zich voor meer over hem te weten te komen, maar eerst moet ze haar eigen verleden onder ogen zienen ze moet ook nog drie nieuwe bezoekers verwelkomen die, net als Jo Marie tot voor kort, op zoek zijn naar nieuwe wegen in hun leven. Wat hen allemaal bindt is de zoektocht naar liefde. Maar het vereist moed om die te kunnen toelaten.

Wil je het boek lezen?Liefdesbrieven in Rose Harbor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Debbie Macomber. Lezen Liefdesbrieven in Rose Harbor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN