Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet?

Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet? - Eva Pierrakos | Warmolth.org

...oor auteur Eva Pierrakos? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet? PDF Online ... .nl en download gratis boeken! PAD-WERKWerken aan jezelf of juist niet?Mensen zijn voortdurend op zoek. Pad-werk: Werken aan jezelf of juist niet? Eva Pierrak… Bewaar. 728x bekeken; 6 jaar geleden geplaatst; Kenmerken Levering Niet van toepassing Staat van het product Niet van toepassing Type advertentie Aangeboden Type prijs Vraagprijs. Omschrijving Mensen zijn voortdurend op zoek. pad-werk: werken aan jeze ... Pad-werk: werken aan jezelf of juist niet?. Drie voor een ... ... . Omschrijving Mensen zijn voortdurend op zoek. pad-werk: werken aan jezelf of juist niet? (-) waar filter verwijderen waar Pad-werk werken aan jezelf of juist niet - e pierrakos - pad-werk werken aan jezelf of juist niet? Mensen zijn voortdurend op zoek. Hoe ze het ook noemen - naar vervulling streven, god ontdekken, PAD-WERK Werken aan jezelf of juist niet? Mensen zijn voortdurend op zoek. Hoe ze het ook noemen - naar vervulling streven, God ontdekken, levensproblemen oplossen - hun zoeken wordt gestuurd door één en hetzelfde: het verlangen naar geluk. Op die weg dienen zich wijze mensen en boeken of andere gidsen aan. Soms zijn dat zelfs gidsen uit een andere sfeer die zich via mensen kenbaar maken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Pierrakos, Eva - Pad-Werk: werken aan jezelf of juist niet? Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Menu ... PAD-WERK Werken aan jezelf of juist niet? Mensen zijn voortdurend op zoek. Hoe ze het ook noemen - naar vervulling streven, God ontdekken, levensproblemen oplossen - hun zoeken wordt gestuurd door één en hetzelfde: het verlangen naar geluk. Op die weg dienen zich wijze mensen en boeken of andere gidsen aan. Pad-werk: werken aan jezelf of juist niet? Door eva pierrakos uitgeverij ankh-hermes blz. 295 Zo goed als nieuw teab. Excl. Verzendkosten (4,40) Eva Pierrakos: Padwerk We...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Pierrakos
DIMENSIE
9,67 MB
BESTANDSNAAM
Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet?.pdf

OMSCHRIJVING

PAD-WERKWerken aan jezelf of juist niet?Mensen zijn voortdurend op zoek. Hoe ze het ook noemen - naar vervulling streven, God ontdekken, levensproblemen oplossen - hun zoeken wordt gestuurd door één en hetzelfde: het verlangen naar geluk. Op die weg dienen zich wijze mensen en boeken of andere gidsen aan. Soms zijn dat zelfs gidsen uit een andere sfeer die zich via mensen kenbaar maken. Een van deze gidsen, kortweg aangeduid als 'de Gids', heeft in ruim twintig jaar een scholingsweg doorgegeven in de vorm van lezingen. Deze weg wordt 'het Pad' genoemd ofwel Pad-werk. Eva Pierrakos (1915-1979) was de vrouw die als medium fungeerde. Het bijzondere van 'het Pad' is dat het twee wegen verbindt. De persoonlijke, psychologische weg om dichter bij onszelf te komen en ons te ontplooien gaat samen met een transpersoonlijk streven om bij God te komen. Pad-werk is een brug tussen psychotherapie en spiritualiteit. Bij Pad-werk gaat het met name om bewustwording en zuivering van onbewuste patronen als noodzakelijke voorwaarde voor spiritueel leven. Als we ons voornamelijk uitsluitend op "Het hogere" richten, bestaat de kans dat we bepaalde factoren in onszelf over het hoofd zien en vluchten voor het leven, Alleen door acceptatie van onze negatieve patronen is het mogelijk om deze los te laten. Uitgangspunt is dat alle weerstand, alle negativiteit een oorspronkelijk positieve kern bevat.

Wil je het boek lezen?Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Pierrakos. Lezen Pad-Werk: Werken Aan Jezelf Of Juist Niet? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN