Crisiscommunicatie voor iedereen

Crisiscommunicatie voor iedereen - Frank Peters | Warmolth.org

... Merken missen mandaat om te kunnen acteren bij crisis, bij SWOCC Bestel Crisiscommunicatie voor iedereen van Frank Peters ... » Crisiscommunicatie voor iedereen » Futuro Uitgevers ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bij de persconferentie van premier Rutte op donderdag 12 maart was voor het eerst een goede tolk Nederlandse Gebarentaal zichtbaar in beeld. Dat was voor veel dove mensen een historisch moment. De situatie is ernstig en juist dan is toegankelijke crisiscommunicatie voor iedereen van groot belang. Bijna alle Nederlanders zitten deze weken in spanning over het nieuwe coronavirus. Bij de persconferentie van premier Ru ... Nieuws - Crisiscommunicatie: mensen met een (auditieve ... ... . Bijna alle Nederlanders zitten deze weken in spanning over het nieuwe coronavirus. Bij de persconferentie van premier Rutte op donderdag 12 maart 2020 was voor het eerst een goede tolk Nederlandse Gebarentaal zichtbaar in beeld. Dat was voor veel slechthorende en dove mensen een historisch moment. De situatie is ernstig en juist dan is toegankelijke crisiscommunicatie voor iedereen van groot ... Crisiscommunicatie. Wij zien zoveel mooie initiatieven voorbijkomen van mensen en bedrijven die elkaar helpen in deze bizarre tijd. Hartverwarmend! Wij realiseren ons dat deze crisis ons allemaal hard raakt, daarom bieden wij iedereen die het nu nodig heeft een gratis sessie crisiscommunicatie aan. Wij zetten onze talenten graag in om jou te helpen Crisiscommunicatie voor iedereen Crisiscommunicatie voor iedereen (e-Book) 46 praktijklessen voor crisimanagement. Prijs: € 9,99: Download direct dit e-Book. Ook beschikbaar als: Paperback € 18,95; Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Crisiscommunicatie voor iedereen. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 17,39 Excl. BTW check Volledige prijs. Bij crisiscommunicatie is het echt van belang dat iedereen het leest! Een voorbeeld: stel, je introduceert een nieuwe hygiënemaatregel. Negen van de tien medewerkers lezen dit en houden zich er strikt aan. De tiende medewerker heeft de informatie over het hoofd gezien en volgt de regel niet op. Dan werkt de procedure natuurlijk niet. Crisis...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Peters
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Crisiscommunicatie voor iedereen.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen krijgt zakelijk of privé wel eens te maken met een crisissituatie. En dan telt eigenlijk niet meer wat je de afgelopen twintig jaar hebt opgebouwd, maar hoe je vandaag de dag omgaat met deze situatie en het probleem van jouw crisis oplost voor de omgeving. In dit socialmediatijdperk zijn de responsetijden bij crisis teruggelopen van 24 uur naar 24 minuten. En soms moet het zelfs nog sneller. Je bent kwetsbaarder geworden dan ooit. Want de omgeving oefent steeds meer druk uit door gelijk te reageren. Het is feitelijk iedere dag 'judgement day'. De omgeving is nu rechter, jury en beul tegelijkertijd. Social media hebben de wereld transparant gemaakt. Bovendien is stakeholderdruk - of zelfs volkswoede - nu eenvoudig te organiseren. Iedereen met een smartphone en internettoegang is 'journalist' geworden en kan een organisatie, merk of persoon met een gerichte tweet direct onder druk zetten. Als er een crisis ontstaat dan verwacht de omgeving dat je opstaat, leiderschap toont en acteert. Kortom, het probleem voor hen oplost. Maar beter nog is het om de regie in eigen hand te nemen en proactief te zijn in de crisiscommunicatie. Kies open voor de aanval en bepaal zelf het crisisbeeld. Dit vereist echter wel een gedegen voorbereiding en mandaat, want anders ben je machteloos. Iedere crisis is weer anders, maar een aantal principes voor crisiscommunicatie geldt altijd. Dit boek biedt je 46 praktijklessen voor effectieve crisiscommunicatie, gebaseerd op dertig jaar crisiscommunicatie-ervaring. Doe er je voordeel mee en beschouw dit boek als jouw persoonlijke crisisadviseur. Niet alleen zakelijk, maar ook in jouw privéleven. Over de auteur: Frank Peters is eigenaar van VIRTUS Communications. Hij is expert op het gebied van reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij adviseert gerenommeerde ondernemingen, organisaties en bestuurders. Eerder verschenen van hem onder andere de boeken Mediatraining voor iedereen en Spanning rond de boardroom (samen met Eric Heres).

Wil je het boek lezen?Crisiscommunicatie voor iedereen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Peters. Lezen Crisiscommunicatie voor iedereen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN